Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό θάνατο είχε ένας κολυμβητής έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία ενώ κολυμπούσε στα ανοιχτά της παραλίας Λίτλε Μπέι έξω από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στην περιοχή, περίπου στις 4.35 μ.μ. την Τετάρτη (16/2) έπειτα από αναφορές ότι ένας κολυμβητής δέχτηκε επίθεση από λευκό καρχαρία μήκους 4,5 μέτρων. Άνδρες του Λιμενικού και ναυαγοσώστες ερεύνησαν την θαλάσσια περιοχή και «εντόπισαν ανθρώπινα λείψανα στο νερό».

Διαβάστε ακόμη: Τζο Μπάιντεν: Διόρισε ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστή ως διευθυντή πυρηνικών αποβλήτων - Αντιδράσεις από Ρεπουμπλικάνους

Σύμφωνα με δήλωση μέλους των σωστικών συνεργείων της Νέας Νότιας Ουαλίας, τη στιγμή που κατέφτασε το ασθενοφόρο ο κολυμβητής είχε ήδη υποστεί θανατηφόρους τραυματισμούς. «Δυστυχώς ο άνδρας είχε υποστεί θανατηφόρους τραυματισμούς και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα», είπε. «Ακούσαμε μια κραυγή. Ο παφλασμός στο νερό σ΄εκείνο το σημείο που στρέψαμε το βλέμμα, έμοιαζε σαν ένα αυτοκίνητο να προσγειώνεται στο νερό», είπε ένας ψαράς που βρισκόταν στο σημείο, μιλώντας στο ABC. «Όλοι κοιτούσαν τριγύρω, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συνέβαινε», συμπλήρωσε. «Υπήρχαν ακόμα άνθρωποι στο νερό. Δεν θα μπω ποτέ ξανά, σε καμία περίπτωση». Μάλιστα, το βίντεο με την επίθεση μέχρι θανάτου του καρχαρία στον κολυμβητή, είναι ανατριχιαστικό:

https://twitter.com/JakeLapham/status/1493843970534768641?ref_src=twsrc^tfw

Όπως μεταδίδουν τα αυστραλιανά Μέσα, πρόκειται για τον πρώτο θάνατο στην πόλη του Σίδνεϊ που καταγράφεται από επίθεση καρχαρία από το 1963. Αμέσως μετά το περιστατικό, οι Αρχές έδωσαν εντολή να κλείσουν δεκάδες παραλίες της ευρύτερης περιοχής συμπεριλαμβανομένης της κοντινής παραλίας Μαρούμπα για προληπτικούς λόγους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA