Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποιος είδες τον Βλαντίμιρ Πούτιν και δεν τον φοβήθηκε! Σίγουρα, πάντως, όχι ο επικεφαλής της υπηρεσίας Κατασκοπείας της Ρωσίας, Σεργκέι Ναρίσκιν, ο οποίος τα έχασε και άρχισε να τραυλίζει όταν ο πρόεδρος της χώρας του ζήτησε εξηγήσεις για κάτι που είπε. Και όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση!

Αλλά σας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Λίγο πριν την υπογραφή της αναγνώρισης της ανεξαρτησίας του Ντονμπάς, πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη υπό τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Κατά τη διάρκεια αυτης της σύσκεψης πήρε τον λόγο ο επικεφαλής της υπηρεσίας Κατασκοπείας της Ρωσίας, Σεργκέι Ναρίσκιν ο οποίος κάποια στιγμή ανέφερε πως: «Με την πρόταση του Νικολάι Πλατόνοβιτς, θα μπορούσαμε να δώσουμε, πως να το πω, στους δυτικούς μας εταίρους μια τελευταία ευκαιρία. Να τους δώσουμε μια επιλογή, σε μικρό χρονικό ορίζοντα, να πιέσουν το Κίεβο να επιλέξει την ειρήνη και να εφαρμόσει τη συμφωνία του Μινσκ. Στη χειρότερη περίπτωση, πρέπει να πάρουμε την απόφαση για την οποία συζητάμε σήμερα».

Την ώρα εκείνη οι κάμερες έδειχναν τον Πούτιν ο οποίος εκνευρίστηκε με τα όσα άκουγε. «Τι σημαίνει αυτό; Στην χειρότερη περίπτωση; Προτείνεις να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις;» ρώτησε εκνευρισμένος ο Πούτιν και συνέχισε «Ή να αναγνωρίσουμε ανεξαρτησία;» Ο Ναρίσκιν άρχισε να τραυλίζει και ο Πούτιν συνέχισε να τον πιέζει «Μίλα, μίλα, μίλα καθαρά»!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Υποστηρίζω την πρόταση για ένταξη του Ντονέτσκ και Λουχάνσκ στη ρωσική ομοσπονδία» είπε ο Ναρίσκιν που ήταν ξεκάθαρο πως βρισκόταν σε δύσκολη θέση καθώς ο Ρώσος πρόεδρος συνέχιζε να τον «πυροβολεί» αφού αυτά που έλεγε ουσιαστικά επιβεβαίωναν τους φόβους των Δυτικών πως ο Πούτιν θέλει να προσαρτήσει τον Ντονμπάς. «Δεν μιλάμε για προσάρτηση. Δεν μιλάμε γι'αυτό. Μιλάμε για την αναγνώριση ή μη της ανεξαρτησίας», έσπευσε να τονίσει ο Ρώσος πρόεδρος. Ο Ναρίσκι που τα είχε χαμένα, αντιλήφθηκε την γκάφα του και προσπάθησε να τα...μαζέψει λέγοντας τα εξής: «υποστηρίζω την πρόταση για αναγνώριση της ανεξαρτησίας». «Καλώς, μπορείς να καθίσεις τώρα. Ευχαριστούμε», απάντησε ο Πούτιν, ο οποίος γελούσε αλλά ήταν ξεκάθαρο πως ήταν οργισμένος με τον αξιωματούχο του!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA