Μενού
  • Α-
  • Α+

Οσο ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται και όσο ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δηλώνει ότι δεν θα φυγαδευθεί από το Κίεβο για να γλιτώσει, υπάρχουν εικόνες από τα καταφύγια που κάνουν τον γύρο των social media και συγκλονίζουν. Στα καταφύγια μικρά παιδιά, ο άμαχος δηλαδή πληθυσμός που ψάχνει τρόπους να προστατευθεί από τα ρωσικά πυρά, τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας και περιμένουν πότε θα τελειώσουν οι βομβαρδισμοί. 

Στο φως της δημοσιότητας, μάλιστα, ήρθε ένα ακόμη βίντεο με Ουκρανούς μέσα σε καταφύγιο στην πόλη Cherkasy να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της χώρας τους. Μόνο συγκίνηση, επίσης, προκαλεί η φωτογραφία με τα μικρά παιδιά που έχουν μαζευτεί, το ένα δίπλα στο άλλο μέσα στο μετρό στο Κίεβο. Οι σταθμοί του μετρό είναι φτιαγμένοι σε πολύ μεγάλο βάθος και ουσιαστικά έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να λειτουργούν και ως καταφύγια, γι' αυτό και πολλοί Ουκρανοί βρίσκονται μέσα στους σταθμούς του μετρό. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA