Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι ανταλλαγές πυροβολισμών μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών στρατιωτών λίγο μετά τις εννιά το βράδυ της Παρασκευής (25/2) μέσα στον αστικό ιστό ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο του συναγερμού στη Μαριούπολη. Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, την πόλη έπλητταν όλμοι και ρουκέτες από τα ανατολικά, εκεί όπου βρίσκονται παρατεταγμένες οι δυνάμεις των αυτονομιστών και του ρωσικού στρατού. Οι πληροφορίες που έφταναν στα αυτιά μας όμως, μιλούσαν για επικείμενη εισβολή ειδικά εκπαιδευμένων τμημάτων του ρωσικού στρατού που θα έφταναν στην πόλη μετά από αεραποβατική ενέργεια στις ακτές της Αζοφικής

Οι καταιγιστικοί πυροβολισμοί κοντά στο Προξενείο ήταν η προσπάθεια της αστυνομίας να σταματήσει τους προπομπούς της επίθεσης που έχει ως στόχο να καταλάβει την πόλη. Πρόκειται για κομάντος που κυκλοφορούν με πολιτικά ρούχα και αφήνουν σημάδια σε κτίρια - στόχους όπως κυβερνητικά κτίρια, υποδομές και χώρους που μπορεί να βρίσκονται στρατιώτες. Οι πάνοπλοι αστυνομικοί εντόπισαν και εξουδετέρωσαν ορισμένους από αυτούς κοντά στο στάδιο της πόλης.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Πούτιν και Ζελένσκι ανοιχτοί σε συνομιλίες επί ουγγρικού εδάφους

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA