Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία στην Ουκρανία, καθώς σύμφωνα με τον Guardian και το CNN, ένα 6χρονο παιδί σκοτώθηκε και κάποια άλλα έχουν τραυματιστεί, ύστερα από επίθεση που δέχτηκε ογκολογικό νοσοκομείο στο Κίεβο! Αρχικά, ο Guardian μετέδωσε την πληροφορία λίγο μετά τα μεσάνυχτα και απ' ό,τι φαίνεται επιβεβαιώθηκε από το αμερικανικό δίκτυο CNN που επανήλθε αρκετές ώρες αργότερα με περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το CNN, ένα 6χρονο αγόρι σκοτώθηκε από τα σφοδρά πυρά σε δυτική συνοικία της ουκρανικής πρωτεύουσας, ενώ υπάρχουν και αρκετοί τραυματίες. Ο Serhii Chernysuk, γιατρός στο νοσοκομείο Okhmatdyt του Κιέβου, δήλωσε ότι στους τραυματίες περιλαμβάνονται δύο έφηβοι και τρεις ενήλικες.

Η επίθεση που εξαπέλυσαν οι Ρώσοι το βράδυ του Σαββάτου (26/2) ήταν σφοδρή, είχε κατά βάση στόχο τα διυλιστήρια περιφερειακά του Κιέβου ενώ μεγάλη επίθεση εξαπέλυσε ο ρωσικός στρατός και στην πόλη Χάρκοβο.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA