Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τον πόλεμο να μαίνεται στην Ουκρανία, η πλευρά του Βολοντίμιρ Ζελένσκι συμφώνησε να διαπραγματευτεί τελικά με τη ρωσική στο Γόμελ της Λευκορωσίας. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της επίσημης ρωσικής αντιπροσωπείας των διαπραγματευτών και βοηθός του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι.

Η αντιπροσωπεία της Ουκρανίας κατευθύνεται στο Γόμελ της Λευκορωσίας για συνομιλίες με τη ρωσική πλευρά, όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Τύπου της Λευκορωσίας, επικαλούμενο τον Λευκορώσο πολιτικό, Γιούρι Βοσκρεσένσκι. «Η ουκρανική αντιπροσωπεία κατευθύνεται στο Γόμελ για συνομιλίες με τη ρωσική πλευρά», ανέφερε.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας κάλεσε τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας. Ο Πρόεδρος Λουκασένκο έπεισε τον Πρόεδρο Ζελένσκι», πρόσθεσε σύμφωνα με το Interfax. Ο Ζελένσκι έγραψε στο κανάλι του στο Telegram νωρίτερα σήμερα ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λευκορώσο ομόλογό του Αλεξάντερ Λουκασένκο, αλλά δεν γνωστοποίησε το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. 

Το Μινσκ επιβεβαίωσε ότι η κλήση είχε πραγματοποιηθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA