Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανακοίνωση βόμβα για τη Ρωσία και από τη FIFA. Καμία διοργάνωση σε έδαφός της, αναφορά στο όνομα ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, απουσία σημαίας και εθνικού ύμνου και πιθανός αποκλεισμός από κάθε διοργάνωση για τις εθνικές ομάδες είναι οι αποφάσεις της FIFA για την Ρωσία.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της FIFA:

  • Δεν θα διεξαχθεί διεθνής διοργάνωση σε έδαφος της Ρωσίας, με τους εντός έδρας αγώνες να γίνονται σε ουδέτερες έδρες, χωρίς την παρουσία θεατών.
  • Οι ομάδες που εκπροσωπούν τη Ρωσία θα αγωνίζονται σε οποιαδήποτε διοργάνωση υπό το όνομα "Ποδοσφαιρική Ένωση της Ρωσίας" και όχι "Ρωσία.
  • Η σημαία και ο ύμνος της χώρας δεν θα χρησιμοποιούνται στους αγώνες που θα συμμετέχει η "Ποδοσφαιρική Ένωση της Ρωσίας".

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία βρίσκεται σε επαφή με την ΔΟΕ και με την UEFA για να αποφασίσει τα επόμενα βήματα και τις επόμενες κυρώσεις, ακόμη και το ενδεχόμενο να αποκλειστούν οι Ρώσοι από κάθε διοργάνωση αν δεν υπάρξει άμεση επίλυση στο ζήτημα των τελευταίων ημερών, άμεση λύση στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες μέσα σε λίγα μόνο 24ωρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA