Μενού
  • Α-
  • Α+

Η fake news πληροφορία που θέλει τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, να έχει κρυφτεί με την οικογένειά του σε υπόγεια πόλη της Σιβηρίας, και την οποία έχουν πιστέψει οι χρήστες του διαδικτύου, έχει προκαλέσει αγανάκτηση, με αποτέλεσμα η μικρότερη κόρη του Ρώσου προέδρου, να έχει γίνει στόχος επίθεσης. Η 18χρονη Λουίζα Ροζόβα, γνωστή και ως Ελισαβέτα Κριβονόγκιχ, αποτελεί καρπός του έρωτα του Πούτιν με την Σβετλάνα Κριβονόγκιχ, 45 ετών, η οποία τώρα είναι μέτοχος σε μεγάλη ρωσική τράπεζα.https://www.instagram.com/p/CEMSj1zHYEK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ροζόβα, η οποία έχει 84.000 ακόλουθους, σταμάτησε να δημοσιεύει στο Instagram πριν από πέντε μήνες, προκαλώντας την υποψία ότι ο Πούτιν την είχε φιμώσει - αν και ο λογαριασμός της παραμένει ορατός. Τις τελευταίες ημέρες η φοιτήτρια δέχεται καταιγισμό σχολίων για τον πόλεμο που ξεκίνησε ο πατέρας της, με το χαρακτηριστικότερο όλων το «είσαι κρυμμένη κι εσύ στο καταφύγιο σαν αρουραίος;». Οι χρήστες πηγαίνουν κάτω από φωτογραφίες που έχει αναρτήσει τον... Οκτώβριο και την κατηγορούν για «εγκληματία πολέμου, ψυχοπαθή, τοξικομανή και κόρη δολοφόνου». Πολλές αναρτήσεις περιλαμβάνουν τη γαλανοκίτρινη σημαία της Ουκρανίας και μία έφερε το μήνυμα: «Το ρωσικό έθνος πρέπει να ξεσηκωθεί εναντίον αυτού του δικτάτορα. Δεν θέλεις να έχεις καμία σχέση μαζί του». Σημειώνεται, ότι ο Πούτιν δεν έχει αναγνωρίσει δημόσια την κόρη του.  

Υπήρχαν πάντως και άνθρωποι που την υποστήριξαν ανοιχτά. «Μην την κρίνετε, δεν φταίει αυτή», γράφει ένας για να συμπληρώσει άλλος «Ελάτε παιδιά, είναι απλά ένας άνθρωπος. Δεν είναι ένοχη» και «δεν μπορεί να κάνει τίποτα επειδή έχει έναν τρελό για πατέρα».Σε μερικά σχόλια πάντως υπήρχε και ανοιχτός διάλογος μεταξύ των χρηστών. «Σταμάτα να γράφεις ότι είναι αθώα. Είναι η κόρη αυτού του διαβόλου! Θα μπορούσε τουλάχιστον να δείξει ότι δεν συμφωνεί με αυτό που κάνει ο πατέρας της, να τον επηρεάσει κατά κάποιο τρόπο», είναι ένα από αυτά τα σχόλια. 

Η Λουίζα πριν την κήρυξη πολέμου απαθανάτιζε τη ζωή της σε καφετέριες, σε ταξίδια στο Παρίσι και να διευθύνει τη δική της εταιρεία μόδας. Εθεάθη επίσης να εργάζεται ως περιζήτητη DJ. Καμία από τις τρεις κόρες του Πούτιν, ούτε η 36χρονη γενετίστρια, Δρ. Μαρία Βορόντσοβα, ούτε η χορεύτρια, Κατερίνα Τιχόνοβα, δεν έχουν σχολιάσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

https://www.instagram.com/p/CCBAn-YDvSR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA