Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι πλέον επίσημο! Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πουλάει την Τσέλσι και με τη… βούλα. Ο Ρώσος μεγιστάνας «έσπασε» τη σιωπή του και τοποθετήθηκε επισήμως, βάζοντας τα πάντα στη θέση τους. Με επίσημη ενημέρωση, ο 55χρονος ιδιοκτήτης της Τσέλσι γνωστοποίησε πως ήρθε η ώρα να πει το «αντίο» του στους «μπλε» και να βάλει τέλος στην παρουσία του στο Λονδίνο. Τα διαδικαστικά έξοδα της αγοράς θα δωριστούν προς όφελος των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία.

Μέσω ενημέρωσης που έβγαλε η Τσέλσι, ο Ρώσος μεγιστάνας ανέφερε πως το καλύτερο για όλες τις πλευρές αυτή τη στιγμή είναι να πωληθεί ο σύλλογος ώστε να μην έχει κανένα πρόβλημα η ομάδα. Παράλληλα, ο Αμπράμοβιτς αναφέρει στην ανακοίνωση πως δεν θα κυνηγήσει το 1,5 δις. που του χρωστάει η Τσέλσι, από όλα τα δάνεια που της έχει δώσει, καθώς προσθέτει πως ποτέ δεν έβαλε το χρήμα πάνω από την αγάπη του για την ομάδα και τους οπαδούς της. Τέλος, προσθέτει πως η απόφαση αυτή ήταν εξαιρετικά δύσκολη για να παρθεί, ενώ ευχαριστεί όλο τον οργανισμό της Τσέλσι και πως όλα τα διαδικαστικά έξοδα της αγοράς θα δωριστούν προς όφελος των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία. Αυτή η βοήθεια θα περιλαμβάνει σημαντικούς πόρους για τις επείγουσες και άμεσες ανάγκες των θυμάτων, όπως και την υποστήριξη της μακροχρόνιας αποκατάστασης.

«Παρακαλώ πρέπει να καταλάβετε ότι ήταν μια απίστευτα δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω και με πονάει που αποχωρίζομαι τον σύλλογο με αυτό τον τρόπο. Πιστεύω ότι αυτή η απόφαση λειτουργεί προς το συμφέρον του συλλόγου. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να επισκεφθώ το Στάμφορντ Μπριτζ μια ακόμα φορά για να αποχαιρετήσω όλους εσάς από κοντά. Ήταν προνόμιο μιας ολόκληρης ζωής να είμαι μέρος της Τσέλσι και είμαι περήφανος για όλα τα κατορθώματα που πετύχαμε μαζί. Η Τσέλσι και οι υποστηρικτές της θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ, Ρόμαν».».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA