Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες ώρες είχε το συνεργείο του Open TV που βρίσκεται στο Κίεβο εν μέσω του πολέμου όταν Ουκρανός πολιτοφύλακας σημάδευσε με Καλάσνικοφ τον οπερατέρ του καναλιού, Δημήτρη Αλεξάκη. «Μας πλησίασαν πολιτοφύλακες και στρατιωτικοί και μας έκαναν έναν έλεγχο με άσχημο τρόπο. Πίστευαν ότι είμαστε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε. Ο ένας από τους πολιτοφύλακες ήταν πολύ εκνευρισμένος, σήκωσε το όπλο του και σημάδεψε τον οπερατέρ Δημήτρη Αλεξάκη» ανέφερε ο απεσταλμένος του σταθμού, Χρήστος Νικολαΐδης.

Το βίντεο της περιπέτειας που πέρασε το συνεργείο του Open στο Κίεβο, είναι απόδειξη ότι το να καλύπτει κάποιος τον πόλεμο δεν είναι εύκολο. «Ο Δημήτρης κράτησε την ψυχραιμία του, προσπάθησα να δείξω την ταυτότητά μου. Ο μεταφραστής μας προσπάθησε να τους εξηγήσει. Μας κράτησαν για περίπου μια ώρα μέχρι να δουν τα στοιχεία μας. Ο ένας φώναζε τον άλλο, μετά έναν αστυνομικό, μετά τη μυστική αστυνομία και ευτυχώς όλα τελείωσαν ομαλά», πρόσθεσε.

«Την ώρα που σημάδευε σκεφτόμουν ότι δεν έχω πολλές ελπίδες και σκέφτηκα να ανοίξω τα χέρια για να ρίξει στο γιλέκο για να έχω περισσότερες πιθανότητες» δήλωσε ο οπερατέρ Δημήτρης Αλεξάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA