Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την σχέση του Βλαντίμιρ Πούτιν και της Αλίνα Καμπάεβα. Η «επίσημη ερωμένη» του Ρώσου προέδρου, φέρεται να φυγαδεύτηκε στην Ελβετία με τα τέσσερα παιδιά τους μετά την εισβολή στην Ουκρανία, αναφέρει δημοσίευμα του Page Six. «Ενώ ο Πούτιν πραγματοποιεί την επίθεση στην Ουκρανία, επιτίθεται σε αθώους πολίτες και προκαλεί προσφυγική κρίση, η οικογένειά του είναι κρυμμένη σε ένα ιδιωτικό και ασφαλές σαλέ κάπου στην Ελβετία - προς το παρόν τουλάχιστον», αναφέρει μια πηγή. 

Η Καμπάεβα φέρεται να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τον 69χρονο πρόεδρο της Ρωσίας. Ωστόσο, οι δυο τους δεν το έχουν επιβεβαιώσει ποτέ επίσημα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Βλαντίμιρ Πούτιν και Αλίνα Καμπάεβα, φέρονται να έχουν αποκτήσει δύο δίδυμες κόρες 7 ετών και δύο γιους. Τα κορίτσια φέρονται να γεννήθηκαν το 2015 στο Λουγκάνο της Ελβετίας και τα αγόρια στη Μόσχα το 2019.  «Η Αλίνα έχει δύο μικρά αγόρια και δυο δίδυμα κορίτσια με τον Πούτιν που γεννήθηκαν στην Ελβετία», υπογραμμίζει μια πηγή στο Page Six για τα υποτιθέμενα παιδιά του Πούτιν με την 38χρονη Καμπάεβα. «Ολα τα παιδιά έχουν ελβετικά διαβατήρια, όπως επίσης φαντάζομαι ότι έχει και η ίδια», είπε. 

Διαβάστε ακόμη: Νέο πλήγμα για τον Πούτιν: Νεκρός και δεύτερος στρατηγός - Είχε παρασημοφορηθεί για την Κριμαία

Το διαζύγιο με την Λουντμίλα Σκρέμπνεβα και η προσωπική ζωή 

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και η  Λουντμίλα Σκρέμπνεβα ήταν παντρεμένοι για 30 χρόνια και πήραν διαζύγιο το 2014. Η κόρη τους Μαρία γεννήθηκε στο Λένινγκραντ το 1985, ενώ η Κατερίνα γεννήθηκε στη Γερμανία το 1986 όταν η οικογένεια ζούσε εκεί την εποχή που ο Πούτιν ήταν μέλος - επί Σοβιετικής Ένωσης - στην Επιτροπής για την Κρατική Ασφάλεια (KGB). Μάλιστα ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δηλώσει παλαιότερα: «Έχω ιδιωτική ζωή και δεν επιτρέπω σε κανέναν να εμπλέκεται σ’ αυτήν. Πρέπει να γίνεται σεβαστή». Ενώ «στόλισε» «εκείνους που με τις ερωτικές φαντασιώσεις τους χώνουν τις μύτες τους στις ζωές των άλλων». 

Οσον αφορά την σχέση με την Αλίνα Καμπάεβα, έγινε γνωστή το 2008 μέσα από την ρωσική εφημερίδα Moskovsky Korrespondent. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πούτιν είχε πάρει διαζύγιο με την Σκρέμπνεβα και ετοιμαζόταν να παντρευτεί την Καμπάεβα. Το δημοσίευμα διαψεύστηκε από το Κρεμλίνο και η εφημερίδα έκλεισε. Οι εικασίες για τη σχέση συνεχίστηκαν για χρόνια. 

Ποια είναι η Αλίνα Καμπάεβα

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1983 στο Ουζμπεκιστάν, τότε μέλος της Σοβιετικής Ενωσης. Σε ηλικία 3 ετών ξεκίνησε την γυμναστική έχοντας σαν ερέθισμα τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή πατέρας της. Μετατράπηκε σε αστέρι της Ρυθμικής Γυμναστικής κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και το χάλκινο στο Σίδνεϊ το 2000. Η Αλίνα Καμπάεβα συγκαταλέγεται στις πιο επιτυχημένες αθλήτριες, με 2 Ολυμπιακά μετάλλια, 14 μετάλλια Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και 21 μετάλλια Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μόλις αποσύρθηκε από τη γυμναστική ξεκίνησε η ενασχόλησή της με την πολιτική. Η Καμπάεβα ήταν μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου μεταξύ 2007 και 2014, εκπροσωπώντας το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας. Το 2014 διορίστηκε από το Κρεμλίνο για να διευθύνει τον κρατικό όμιλο National Media Group, με μισθό 10 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Παρά την θέση υψηλής εμπιστοσύνης, τα τελευταία χρόνια κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA