Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πούτιν είναι «χασάπης». Ετσι αποκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο ο Τζο Μπάιντεν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι βέβαιος ότι η Μόσχα έχει αλλάξει τη στρατηγική της στον πόλεμο που διεξάγει στην Ουκρανία μετά τη δήλωση της Μόσχας ότι θα επικεντρωθεί στην πλήρη «απελευθέρωση» της αποσχισθείσας περιοχής του Ντονμπάς. «Δεν είμαι βέβαιος ότι έχουν αλλάξει», απάντησε ο Τζο Μπάιντεν, από τη Βαρσοβία όπου βρίσκεται σε έναν δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν η Ρωσία έχει αλλάξει τη στρατηγική της.

Διαβάστε ακόμηΙαπωνία: Πιθανή η χρήση πυρηνικών από τη Ρωσία - Τι λέει το Κρεμλίνο

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Λίγο αργότερα ήρθε και η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου στο σχόλιο που έκανε ο Τζο Μπάιντεν. Η Μόσχα ανέφερε ότι οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου «στενεύουν περαιτέρω τις πιθανότητες για να επιδιορθωθούν οι σχέσεις» με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.

Πάντως, κατά διάρκεια της σύντομης συνεδρίας ερωτήσεων και απαντήσεων στο Stadion Narodowy, ο Τζο Μπάιντεν ανέφερε πώς είχε πάει σε μέρη όπως αυτό στη ζωή του, αλλά είπε ότι πάντα εκπλήσσεται από «το βάθος και τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος». «Είναι απίστευτο, είναι απίστευτο. Δείτε όλα αυτά τα μικρά παιδιά. Θέλω απλώς να αγκαλιάσω, απλά να πω ευχαριστώ. Θέλω να πω, είναι, απλά σε κάνει τόσο πολύ περήφανο», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA