Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο γραμματόσημο απέκτησαν τα Ταχυδρομεία της Ουκρανίας, το οποίο κυκλοφόρησε σε χρόνο ρεκόρ για λόγους προπαγάνδας, αλλά και να τονώσει το ηθικό των πολιτών. Με τη φράση «Ρωσικό πλοίο, άντε γ…», αποτυπώνει τους στρατιώτες στο μικρό νησάκι στη Μαύρη Θάλασσα που αρνήθηκαν να παραδοθούν και να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους και τώρα ο Ζελένσκι, λίγες ώρες μετά τη βύθιση του ρωσικής ναυαρχίδας Moskva ποζάρει με αυτό. 

Διαβάστε ακόμη: War Calendar: Το τέλος του Moskva, τα αντίποινα της Ρωσίας και ο φόβος για πυρηνικά

Συνοδεύοντας, μάλιστα, τη φωτογραφία του με ένα σχόλιο, ο Ουκρανός πρόεδρος φροντίζει να χλευάσει για ακόμα μία φορά τους Ρώσους, γράφοντας: Η φράση, που έγινε σύμβολο της σταθερότητας των Ουκρανών υπερασπιστών, βρίσκεται τώρα στα γραμματόσημα. Χρησιμοποιήστε και θυμηθείτε ότι το «ρωσικό πολεμικό πλοίο» έχει πάντα μόνο μία κατεύθυνση (υπονοώντας προς τα κάτω).

https://www.instagram.com/p/CcSMhDGMuOg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το εν λόγω γραμματόσημο έχει γίνει ανάρπαστο στην Ουκρανία, με τους πολίτες να συρρέουν στα ταχυδρομεία προκειμένου να το αποκτήσουν. Ήταν η πρώτη ημέρα της επίθεσης και τα ρωσικά πλοία που έπλεαν στον Εύξεινο Πόντο διέταξαν τους Ουκρανούς φαντάρους της φρουράς μιας νησίδας του, του Νησιού των Φιδιών, να παραδοθούν. Τότε ο Γκρίμποφ είχε απαντήσει προφορικώς στους Ρώσους με ένα «Αντε και γ@μ…», το οποίο έγινε γνωστό στον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ. Εχουν τυπωθεί τουλάχιστον 1 εκατ. γραμματόσημα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA