Μενού
  • Α-
  • Α+

Απίστευτα μηνύματα αντάλλαξαν στο Twitter ο Ελον Μασκ με τη βουλευτή, Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ. Ο δισεκατομμυριούχος Ελον Μασκ ζήτησε μέσω του Twitter «να σταματήσει να φλερτάρει» μαζί του με εκείνη νωρίτερα να επικρίνει έναν «εγωμανή δισεκατομμυριούχο», χωρίς όμως να τον κατονομάζει. 

Διαβάστε ακόμηΤζεφ Μπέζος: Εχασε 20 δισ. δολάρια μέσα σε λίγες ώρες μετά από «βουτιά» της μετοχής της Amazon

Χαρακτηριστικά η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ έγραψε σε ανάρτησή της: «Έχω κουραστεί από το συλλογικό άγχος για τις εκρήξεις εγκλημάτων μίσους που συμβαίνουν επειδή κάποιος εγωμανής δισεκατομμυριούχος ελέγχει μονομερώς μία τεράστια πλατφόρμα επικοινωνίας και διαστρεβλώνει τη λειτουργία της επειδή ο Τάκερ Κάρλσον ή ο Πίτερ Θιλ τον έβγαλαν για δείπνο και τον έκαναν να νιώσει ξεχωριστός», έγραψε η πολιτικός του Δημοκρατικού Κόμματος.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Ελον Μασκ που αγόρασε πρόσφατα το Twitter απάντησε: «Σταμάτα να μου την πέφτεις, είμαι πραγματικά ντροπαλός». Από την πλευρά της, η βουλευτής έγραψε σε tweet, που έχει πλέον διαγραφεί, ότι αναφερόταν σε έναν άλλο δισεκατομμυριούχο, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ. «Μιλούσα για τον Ζούκερμπεργκ αλλά εντάξει», σχολίασε η βουλευτής.

Ούτε ο Μασκ, ούτε ο Ζούκερμπεργκ απάντησαν στο διαγραμμένο πλέον tweet. Σε νεότερο σχόλιό της, η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ παρέθεσε ολόκληρη τη συνομιλία της με τον Έλον Μασκ, σχολιάζοντας: «Όπως είπα, προβλήματα εγωισμού».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA