Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε σκληρό ριάλιτι έχει μετατραπεί η δικαστική μάχη του Τζόνι Ντεπ και της Αμπερ Χερντ, με τους δύο σταρ να βγάζουν ο ένας τα «άπλυτα» του άλλου στη φόρα. Η Αμπερ Χερντ ανέβηκε την Πέμπτη (5/5) στο εδώλιο προκειμένου να καταθέσει και έδειξε στο δικαστήριο φωτογραφίες του ηθοποιού σε κωματώδη κατάσταση, λιπόθυμο στο σπίτι τους έπειτα από χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Διαβάστε ακόμη: Johnny Depp: Ρώτησαν τον σωματοφύλακά του αν έχει δει το μόριό του - Η αποστομωτική απάντηση

Η ηθοποιός είπε ότι άρχισε να φωτογραφίζει τον Τζόνι Ντεπ σε αυτή την κατάσταση επειδή δεν πίστευε ή αρνιόταν πόσο εκτός ελέγχου ήταν όταν έκανε χρήση ουσιών. Η Αμπερ Χερντ είπε ότι άρχισε να παρατηρεί ένα «μοτίβο αλλαγών στη συμπεριφορά» του Τζόνι Ντεπ που περιέπλεξε «σημαντικά» τη ζωή τους και ανέφερε ότι άρχισε να παρατηρεί ένα «μοτίβο αλλαγών συμπεριφοράς» που θα περιέπλεκε «σημαντικά» τη ζωή τους «ανάλογα με το τι χρησιμοποιούσε».

«Μπορούσα να πω μόνο τι πιστεύω ότι έπαιρνε, αλλά για να το πω με σιγουριά θα έπρεπε να έχω αποδείξεις», είπε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της κατάθεσής της. «Λιποθυμούσε, αρρώσταινε και έχανε τον έλεγχο του εαυτού του. Και στη συνέχεια τον συνέφεραν, τον έπλεναν και τον φίξαραν».

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2679031.html

«Και ούτε θα θυμόταν τι έγινε, θα το αρνιόταν, θα με κατηγορούσε ότι έλεγα ότι αυτό συνέβη ενώ δεν συνέβη. Και δεν υπήρχε κανείς να με στηρίξει. [Ήταν] μόνο αυτός, οι υπάλληλοί του και όλοι όσοι τον φρόντιζαν ενάντια στα λόγια μου, και έτσι άρχισα να βγάζω φωτογραφίες για να μπορέσω να πω: "Κοίτα, αυτό συμβαίνει”».

Η ηθοποιός, σύμφωνα με τη Daily Mail, παραδέχτηκε ότι άρχισε να βγάζει φωτογραφίες του Ντεπ γύρω στα δύο χρόνια της σχέσης τους και άρχισε να «ψάχνει στοιχεία» για να έχει αποδείξεις ότι κάνει χρήση ουσιών και πάλι.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2679011.html

«Αρχισα να καταλαβαίνω τις ενδείξεις, για να καταλάβω με τι είχα να κάνω», είπε. «Κατάλαβα αρκετά για τον εθισμό για να ξέρω ότι πρέπει να φτάσεις στον πάτο, να έχεις κάποιες συνέπειες για να βελτιωθείς. Εκείνη την εποχή ήμουν ήδη ευάλωτη, ήμασταν σε σχέση πάνω από ένα χρόνο. Είχα ήδη παρατηρήσει ότι υπήρχε αυτό το μοτίβο αλλαγών στη συμπεριφορά του που θα έκανε τη ζωή μου σημαντικά πιο περίπλοκη ή ειρηνική ή δύσκολη ή υπέροχη ανάλογα με το τι έπαιρνε».

Οι σοκαριστικές εικόνες με τον Ντεπ σε κωματώδη κατάσταση

Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο απεικόνιζαν τον διάσημο ηθοποιό να κοιμάται πάνω σε καρέκλες ή ακόμη και στο πάτωμα μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή ναρκωτικών, σύμωνα με την Αμπερ Χερντ. Μια φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ τον δείχνει λιπόθυμο, καθισμένο σε μια καρέκλα κήπου σε κάποιο δωμάτιο τύπου αποθήκη του σπιτιού τους.

Μια άλλη φωτογραφία έδειχνε τον ηθοποιό πεσμένο μπροστά στον καναπέ με μια κουβέρτα περασμένη γύρω από τον ώμο του τον Μάρτιο του 2013. Η Χερντ ισχυρίστηκε ότι είχε προηγηθεί «ξεφάντωμα».

«Αυτό έγινε μετά από ένα πολυήμερο ξεφάντωμα του Τζόνι», είπε. «Ήταν, ξέρετε, σε μια κραιπάλη ναρκωτικών όπου τον είδα να μην τρώει, [να] κοιμάται ελάχιστα έως καθόλου, και απλά έκανε χρήση κοκαΐνης και έπινε όλη μέρα. Αυτό θα διαρκούσε για ένα χρονικό διάστημα και στη συνέχεια μια μεγάλη έκρηξη και στη συνέχεια θα αρρώσταινε και θα λιποθυμούσε και στη συνέχεια θα αισθανόταν πραγματικά απαίσια και συχνά συμπεριλαμβανομένου αυτού του χρόνου θα ξεκινούσε μια περίοδο νηφαλιότητας μετά από αυτό».

Μια άλλη φωτογραφία έδειχνε τον Τζόνι Ντεπ λιπόθυμο με το κεφάλι του σε μια βιβλιοθήκη, ενώ κοιμόταν στο πάτωμα δίπλα σε ένα κρεβάτι μέσα στο ξενοδοχείο τους στο Τόκιο, όπου ταξίδευαν με τα παιδιά του για την περιοδεία τύπου για το Lone Ranger.

Η Αμπερ Χερντ ισχυρίστηκε επίσης ότι της «φώναζε» ενώ τα παιδιά του Lily Rose και Jack Depp ήταν στο «άλλο δωμάτιο» και συχνά την αποκαλούσε «γκρινιάρα σκύλα», ενώ είχαν ταξιδέψει στο Τόκιο. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Ντεπ «μοιραζόταν ναρκωτικά με τον μπαμπά μου», ο οποίος είπε ότι ήταν «εθισμένος στο ίδιο πράγμα που ήταν ο Τζόνι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA