Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θεωρεί πως ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του και γι' αυτό στις 24 Φεβρουαρίου εισέβαλε στην Ουκρανία. Κύριος στόχος του να «αποναζιστικοποιήσει τη γείτονα χώρα» και να εξοντώσει πολιτικά τον Ουκρανό ομόλογό του. Τώρα, όμως, που αναγκάζεται να ακούει κάθε μέρα το όνομα «Ζελένσκι» από την ίδια του την κόρη, τι θα κάνει; Η κόρη του, Κατερίνα Τιχόνοβα, έχει σχέση με έναν Ζελένσκι, σύμφωνα με αποκαλύψεις γερμανικών ΜΜΕ. 

Διαβάστε ακόμη: Τζορτζ Μπους: Χαρακτήρισε «αδικαιολόγητη» την εισβολή στο Ιράκ, εννοώντας την Ουκρανία

Ο νέος σύντροφός της - με τον οποίο έχει μια κόρη δύο ετών - είναι ο Ιγκόρ Ζελένσκι, 52 ετών, κορυφαίος επαγγελματίας χορευτής μπαλέτου και κορυφαίος σκηνοθέτης που μέχρι πρόσφατα ήταν επικεφαλής του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας. Η αποκάλυψη προέρχεται από έρευνα του ρωσικού ανεξάρτητου ειδησεογραφικού πρακτορείου IStories και του γερμανικού Der Spiegel.Προηγουμένως η Κατερίνα Τιχάνοβα, η μικρότερη από τις δύο κόρες του Βλαντίμιρ Πούτιν από τον γάμο του με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας Λουντμίλα Αλεξάντροβνα Οτσερέτναγια, είχε παντρευτεί τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας Κίριλ Σαμάλοφ, 40 ετών. Η αποκάλυψη προέρχεται από έρευνα του ρωσικού ανεξάρτητου ειδησεογραφικού πρακτορείου IStories και του γερμανικού Der Spiegel.

Ο 52χρονος Ζελένσκι παραιτήθηκε πριν από ένα μήνα από την διοίκηση του Κρατικού Μπαλέτου της Βαυαρίας, καθώς αρνήθηκε να καταδικάσει τον αιματηρό πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία. Το ζευγάρι φέρεται να έχει μετακομίσει μόνιμα στο Μόναχο. Η δημοσιογραφική έρευνα βρήκε έγγραφα που αποδεικνύουν πτήσεις στις οποίες συμμετείχαν «η Τιχάνοβα, ο Ζελένσκι, ένα παιδί, νταντάδες, φύλακες ασφαλείας». Αποκάλυψε ότι σε διάστημα δύο ετών «πέταξε στο Μόναχο, όπου εργαζόταν ο Zελένσκι, περισσότερες από 50 φορές».

Ο Ιγκόρ Ζελένσκι - ο οποίος γεννήθηκε στη Ρωσία - έχει ρίζες από τη Γεωργία και δεν πιστεύεται ότι έχει συγγένεια με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, παραιτήθηκε από το Κρατικό Μπαλέτο της Βαυαρίας τον περασμένο μήνα, προφανώς αφού αρνήθηκε να καταδικάσει τον αιματηρό πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA