Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Roland Garros κόντρα στον Ράφα Ναδάλ, συγκίνησε ολόκληρο τον πλανήτη. Πώς να άφηνε... ασυγκίνητη τη σύντροφό του Σοφία Τομάλα που είδε από την Πάρο τον αγαπημένο της να τραυματίζεται και εκείνη του έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα για γρήγορη επάνοδο, καθώς εκείνος βρισκόταν στο Παρίσι για το γαλλικό Grand Slam του τένις και εκείνη στην Πάρο για το «Are you the One».

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φωτογραφία στην Ακρόπολη με τους γιους του στην αγκαλιά του

Η Σοφία Τομάλα τους τελευταίους δύο μήνες είναι σχεδόν μόνιμα στην Πάρο για τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι της γερμανικής τηλεόρασης και είδε τον αγώνα του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Ράφα Ναδάλ από την τηλεόραση. Επαθε ένα μικρό... σοκ μετά τον τραυματισμό του στον ημιτελικό, αλλά δεν μπορεί να είναι δίπλα του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αφού δεν το επιτρέπει η δουλειά της. Η σύντροφος του Αλεξάντερ Ζβέρεφ λίγες ώρες μετά από τον τραυματισμό ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του Σάσα με τον Ναδάλ  και έγραψε:

«Η καρδιά μου έγινε χίλια κομμάτια όταν είδα το ατύχημα. Ο αθλητισμός μπορεί να είναι τόσο απίστευτα σκληρός. Τώρα εστιάζουμε στο να γίνεις καλά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

 

https://www.instagram.com/p/CeYGda8NTmU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εξάλλου, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι ζευγάρι με την Σοφία Τομάλα από τον Σεπτέμβριο του 2021 και ο Γερμανός τενίστας έχει δηλώσει πως βλέπει σοβαρά την σχέση τους και θέλει να προχωρήσουν μαζί στη ζωή. Εκείνη είναι μοντέλο και παρουσιάστρια και είναι 7 χρόνια μεγαλύτερη (32-25) από τον Σάσα. Στο παρελθόν είχε σχέση με τον Γερμανό τερματοφύλακα Λορίς Κάριους αλλά και με τον Λούκας Ποντόλσκι. Είναι πολύ γνωστή στην Γερμανία και είναι μεγάλη φαν της Άνγκελα Μέρκελ. Η Σοφία Τομάλα δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Πάρο για το «Are you the One». Το 2021 μάλιστα είχαν προκληθεί τεράστιες αντιδράσεις στο νησί για το ριάλιτι.

https://www.instagram.com/p/Cck9QG7NAxP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 32χρονη γράφει στο Instagram για το φαγητό της στην Πάρο: «Άλλη μια ελληνική σαλάτα μετά από επτά εβδομάδες στην Ελλάδα και παθαίνω νευρικό κλονισμό και ναι, μου λείπουν οι φίλοι και η οικογένειά μου σαν τρελή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA