Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεκαέξι τραυματίες - εκ των οποίων ένας νεαρός που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο - είναι ο απολογισμός ενός επεισοδίου με απανωτούς πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αργεντινή. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Μπουένος Άιρες μεταξύ της Club Lujan και της Club Alem.

Διαβάστε ακόμη:  Σίνζο Άμπε: Η μητέρα του δολοφόνου ήταν μέλος της Εκκλησίας της Ενοποίησης

Η αναμέτρηση της τέταρτης κατηγορίας ποδοσφαίρου διεκόπη μετά από μόλις 15 λεπτά, όταν εκτυλίχθηκαν οι χαοτικές σκηνές στο Campo Municipal de Deportes, την έδρα της Lujan, σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror. Ένας 18χρονος άνδρας έχει τραυματιστεί σοβαρά. Οι μάχες ξεκίνησαν μέσα και έξω από το γήπεδο, με σφαίρες να εκτοξεύονται. Ένα βίντεο με ένα αγόρι να σφίγγει το στομάχι του, ενώ είναι γεμάτο αίματα και δέχεται ιατρική φροντίδα από έναν τραυματιοφορέα, έχει εμφανιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία άρχισε να ρίχνει σφαίρες από καουτσούκ στους οπαδούς της Λουχάν. Αργότερα, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα, ενώ αρκετά σοκαριστικά βίντεο με οπαδούς που είτε παλεύουν είτε τρέχουν να ξεφύγουν δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Όπως αναφέρει το αργεντίνικο πρακτορείο Ole, ο προπονητής της Άλεμ, Horacio Fabregat, δήλωσε: «Είμαστε μέσα στα αποδυτήρια, δεν έχουμε τρόπο να βγούμε γιατί δεν έχουμε μικρόφωνο και περιμένουμε να μάθουμε πώς θα πάμε σπίτι μας. Η διοίκηση είναι μαζί μας και οι άνθρωποι της Λουχάν βλέπουν πώς μπορούμε [να φύγουμε]. Ήμουν ο πρώτος που είδε ότι κάτι συνέβαινε, κάλεσα τον τέταρτο διαιτητή και του ζήτησα να σταματήσει το παιχνίδι. Από τότε που μας ζήτησαν να μπούμε μέσα στο γήπεδο, άρχισαν να μας πετούν πέτρες και μια πολύ ηχηρή βόμβα έπεσε κοντά στον πάγκο. Ξέρω ότι ήταν κάτι σοβαρό που συνέβη έξω, αλλά δεν ξέρουμε τι συνέβη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA