Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τον Εμανουέλ Μακρόν και ζήτησε να προμηθευτεί αντιαεροπορικό σύστημα. Οι πρόεδροι Τουρκίας – Γαλλίας συζήτησαν για τα ουκρανικά σιτηρά που είναι αποκλεισμένα ενώ σύμφωνα με το TRT ο Ερντογάν ζήτησε το σύστημα SAMPT και την πρόσβαση στην τεχνογνωσία του.
Διαβάστε ακόμη: Ερντογάν: Η παραμονή του στη Δύση περνάει από Ελλάδα - Αντίστροφη μέτρηση για τη διπολική Τουρκία
Προσδοκία της Τουρκίας είναι να «διασφαλίσει την έναρξη του έργου ανεφοδιασμού και να αναπτύξει ένα κοινό σύστημα που θα περιλάμβανε τη μέγιστη συνεργασία στο πλαίσιο της αρχής της πλήρους διαφάνειας», ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Φαίνεται πως ο Ερντογάν ψάχνει εναλλακτικές καθώς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους ρωσικούς πυραύλους S-400. Επίσης παραμένει άγνωστη, μέχρι αυτή την ώρα, η απάντηση του Εμανουέλ Μακρόν.
- Ερντογάν για F-35: «Ο Μητσοτάκης δεν θα έπρεπε να υποπέσει σε τέτοιο λάθος» - Το σχόλιο για Νετανιάχου
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Πού έρχονται βροχές και καταιγίδες - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Το σχολικό βιβλίο Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ' Γυμνασίου δείχνει τι πάει λάθος με το εκπαιδευτικό σύστημα
- «Άλλη μια κοπέλα σαν εμένα θέλεις»: Η νέα μπηχτή της Ελληνίδου στον Αλεξάνδρου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.