Μενού
  • Α-
  • Α+

«Καπνός» έγινε ένας εργαζόμενος στη Χιλή όταν ένα πρωί που έλεγξε τον τραπεζικό του λογαριασμό για να βεβαιωθεί αν πληρώθηκε για τον μήνα, συνειδητοποίησε πως πληρώθηκε για... 330 μήνες, δηλαδή κάτι περισσότερο από 27,5 χρόνια. Ο εργαζόμενος, βοηθός αποστολών της εταιρείας αλλαντικών Consorcio Industrial de Alimentos, έλαβε μισθό 165.398.851 πέσος Χιλής, δηλαδή περίπου 185 χιλιάδες δολάρια, για τον μήνα Μάιο. Θα έπρεπε να έχει πληρωθεί μόνο περίπου 500.000 πέσος Χιλής, ή 545 δολάρια. 

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Πανικός με τη δήλωση του Τζο Μπάιντεν ότι έχει καρκίνο – Τα «μαζεύει» ο Λευκός Οίκος

Ο διευθυντής ανέφερε το θέμα στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, που με τη σειρά του ζήτησε από τον εργαζόμενο να δώσει εντολή στην τράπεζα ώστε να επιστραφούν τα χρήματα στην εταιρεία.  Εκείνος συμφώνησε να πάει στην τράπεζα την επόμενη μέρα, αλλά τελικά κράτησε τα χρήματα για τον εαυτό του και αγνόησε τον εργοδότη του τις επόμενες ημέρες, παρά τις προσπάθειες του τελευταίου να επικοινωνήσει μαζί του. Ο άνδρας παραιτήθηκε στέλνοντας επιστολή μέσω του δικηγόρου του. 

Η Consorcio Industrial de Alimentos έχει καταθέσει μήνυση κατά του εργαζόμενου κατηγορώντας τον ότι καταχράστηκε χρήματα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, σύμφωνα με το περιοδικό Fortune

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA