Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια απρόσμενη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Ισραήλ, σε μια βίλα κοντά στο Τελ Αβίβ, όταν μια τρύπα που σχηματίστηκε σε πισίνα «ρούφηξε» δύο άνδρες που απολάμβαναν την δροσιά της εκείνη τη στιγμή, με αποτέλεσμα ο ένας να βρει ακαριαίο θάνατο και ο άλλος να τραυματιστεί. Ο νεκρός άνδρας, τον οποίο η αστυνομία ταυτοποίησε ως τον 32χρονο Klil Kimhi, φέρεται να συμμετείχε σε ένα ιδιωτικό πάρτι εργασίας, που πραγματοποιήθηκε από μια εταιρεία, η οποία ενοικίασε τον χώρο για τους υπαλλήλους της.

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Πλήθος απομάκρυνε άνδρα από μπαρ όταν διαπίστωσε ότι φωτογράφιζε κοπέλα εν αγνοία της

Ένα ζευγάρι περίπου 60 ετών που κατέχει το ακίνητο συνελήφθη ως ύποπτο ότι προκάλεσε θάνατο από αμέλεια. Πλάνα από κινητό τηλέφωνο του περιστατικού δείχνει ανθρώπους με μαγιό μέσα και γύρω από την σχεδόν άδεια πισίνα να παρακολουθούν σοκαρισμένοι καθώς το νερό αποστραγγίζεται σε μια μεγάλη τρύπα, παίρνοντας μαζί του και τα φουσκωτά. Το πτώμα του 32χρονου βρέθηκε λίγες ώρες αφότου το προσωπικό έκτακτης ανάγκης ολοκλήρωσε την έρευνα, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα στο Ισραήλ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το θύμα, ο Klil Kimhi, έπεσε στην τρύπα, η οποία ήταν 13 μέτρα βάθος. Λένε ότι χρειάστηκαν οι ομάδες διάσωσης τέσσερις ώρες για να τον φτάσουν. Ένας δεύτερος άνδρας έπεσε επίσης στην τρύπα, αλλά κατάφερε να σκαρφαλώσει, φέρνοντας ελαφρά τραύματα. Οι Times of Israel επικαλέστηκαν τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε κατασκευάσει την πισίνα χωρίς πολεοδομική άδεια στην τοποθεσία, η οποία είχε γνωστά προβλήματα υποδομής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA