Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές βγαλμένες από θρίλερ επικράτησαν σε πτήση από τη Λάρνακα της Κύπρου για Μάντστεστερ όταν μία γυναίκα, λίγο μετά την απογείωση, γδύθηκε και άρχιζε να φωνάζει «Αλλάχου Ακμπάρ» προσπαθώντας να μπει στο πιλοτήριο του αεροσκάφους. Ο 35χρονος Phillip O’Brien, πατέρας-ήρωας τριών παιδιών, ήταν εκείνος ο οποίος κατάφερε να την συγκρατήσει. Σύμφωνα με την Daily Mail ο 35χρονος ήταν επιβάτης της πτήσης Jet2 από τη Λάρνακα προς στο Μάντσεστερ την Τρίτη 9 Αυγούστου, όταν μια γυναίκα προκάλεσε το σκηνικό πανικού λίγο μετά την απογείωση.

Διαβάστε ακόμη: Κλιματική αλλαγή: Συναγερμός στην Ευρώπη για την ξηρασία - Στερεύει ο Ρήνος, «μάχη» του νερού στη Βρετανία

Η γυναίκα, γύρω στα 30 έτη, ισχυριζόταν ότι έχει εκρηκτικά και ρωτούσε τα παιδιά αν είναι έτοιμα να πεθάνουν. Μάλιστα, είπε στους τρομοκρατημένους επιβάτες και το προσωπικό του αεροπλάνου ότι οι γονείς της ήταν μέλη του ISIS.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο πατέρας επενέβη συγκρατώντας τη γυναίκα και δήλωσε πως όταν την ρώτησε γιατί λέει τέτοια πράγματα, εκείνη απάντησε «αν δεν το έκανα, θα γινόταν έκρηξη και θα πέθαναν όλοι». Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι και η γυναίκα συνελήφθη από δύο Γάλλους αστυνομικούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA