Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρή έπεσε η κόρη ενός εκ των στενών συνεργατών του Βλαντίμιρ Πούτιν, έπειτα από βομβιστική επίθεση που όπως όλα δείχνουν είχε σαν στόχο τον πατέρα της. Η 30χρονη Ντάρια Ντούγκινα, κόρη του Αλεξάντερ Ντούγκιν, αναλυτή και συμβούλου του Ρώσου προέδρου, έχασε τη ζωή της το βράδυ του Σαββάτου (20/8), όταν το παγιδευμένο αυτοκίνητο που επέβαινε εξερράγη σε περιοχή στα περίχωρα της Μόσχας.

Σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα το συγκεκριμένο -παγιδευμένο- όχημα άνηκε στον πατέρα της και όλα συγκλίνουν πως στόχος ήταν ο 60χρονος συνεργάτης του Πούτιν. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κόρη του επρόκειτο να πάρει το δικό της αυτοκίνητο, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μετακινηθεί με του πατέρα της.

«Η Ντάρια έστριψε στην εθνική οδό Mozhayskoye και σημειώθηκε έκρηξη κοντά στο χωριό Bolshiye Vyazemy, το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά και τυλίχθηκε ολόκληρο στις φλόγες, έχασε τον έλεγχο, επειδή οδηγούσε με ταχύτητα και πετάχτηκε στην απέναντι πλευρά του δρόμου» είπε ο Αντρέι Κράσνοφ, επικεφαλής του ρωσικού κοινωνικού κινήματος Horizon και ήταν εκείνος που αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο όχημα άνηκε στον Αλεξάντερ Ντούγκιν. Παράλληλα εκτίμησε πως αν η έκρηξη δεν είχε σημειωθεί εν κινήσει, αλλά στο πάρκινγκ τότε τα θύματα θα ήταν δεκάδες.

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, Ρώσος διανοούμενος, θεωρείται ο «εγκέφαλος του Πούτιν». Η επιρροή του στον Ρώσο πρόεδρο είναι τεράστια, παρότι υπήρξε ηγετική μορφή της ευρωπαϊκής «νέας Δεξιάς». 

Συγκλονίζει το βίντεο με τον πατέρα της να βρίσκεται στο σημείο της έκρηξης

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA