Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα δημοσιεύματα για την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν δίνουν και παίρνουν με το Κρεμλίνο όμως να μην έχει απαντήσει ποτέ και κανείς να μην ξέρει πια αν πρόκειται για μια προπαγανδιστική τακτική ή αν όντως ο πρόεδρος της Ρωσίας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με το κανάλι General SVR στο Telegram, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, λίγο πριν ξεκινήσει το διάγγελμά του εμφάνισε έντονο βήχα και πόνους στο στήθος με αποτέλεσμα να κληθούν γιατροί.

Διαβάστε ακόμηΠόλεμος στην Ουκρανία: Τσουνάμι εξελίξεων φέρνει η επιστράτευση που κήρυξε ο Πούτιν – Πώς αντιδρά η Δύση

«Όταν ο πρόεδρος Πούτιν ετοίμασε το διάγγελμά του και ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την μαγνητοσκόπηση, τότε άρχισε να βήχει. Αρκετές προσπάθειες να ξεκινήσει η μαγνητοσκόπηση ακυρώθηκαν λόγω του βήχα. Μετά την τέταρτη ανεπιτυχή προσπάθεια να βιντεοσκοπηθεί το διάγγελμα κλήθηκαν γιατροί, στους οποίους ο Βλαντίμιρ Πούτιν παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος», αναφέρεται στο κανάλι του Telegram.

Οι γιατροί είπαν στον Πούτιν να μην κάνει το διάγγελμα 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «οι γιατροί συνέστησαν την αναβολή της μαγνητοσκόπησης και πρότειναν ο Πούτιν να υποβληθεί σε εξετάσεις, κάτι που έγινε». Πάντως, οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για διάγγελμα Πούτιν το βράδυ της Τρίτης, αυτό, όμως, αναβλήθηκε για το πρωί της Τετάρτης. Ο συντάκτης της ανάρτησης στο Telegram υποστηρίζει, επίσης, ότι «κατά μια ομάδα ανθρώπων στον στενό κύκλο του Πούτιν, ο Ρώσος πρόεδρος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας προκειμένου να επαναπρογραμματιστεί η μαγνητοσκόπηση και να επανεξετάσει την απόφασή του».

Πάντως, τους τελευταίους μήνες έχουν υπάρξει διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο για την υγεία του Πούτιν, ωστόσο το Κρεμλίνο δεν έχει πάρει ποτέ επίσημη θέση για όσα κυκλοφορούν στον Τύπο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA