Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώ οι Ουκρανοί έχουν ανακαταλάβει τη Χερσώνα, ο πόλεμος στη χώρα δεν έχει τελειώσει με χιλιάδες στρατιώτες να βρίσκονται ακόμη στην πρώτη γραμμή. Από το μέτωπο του πολέμου, όμως, δεν λείπουν και ορισμένες τρυφερές στιγμής, όπως αυτή που ήρθε μέσα από τα social media και που δείχνει ότι ακόμη και όταν οι άνθρωποι παίζουν τη ζωή τους κορώνα - γράμματα, κάποιες αξίες παραμένουν υψηλές!

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Μυστικές συνομιλίες ΗΠΑ – Ρωσίας στην Αγκυρα αποκαλύπτει δημοσίευμα ρωσικής εφημερίδας

Και επειδή, κάθε ζωή έχει αξία, ένας Ουκρανός στρατιώτης, σε ένα από τα καθημερινά διαλλείματα του πολέμου, δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τα ανθρώπινα συναισθήματα που πρέπει να επικρατούν ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Ο στρατιώτης πήρε στην αγκαλιά του ένα κουτάβι και το τάισε. Προτίμησε να δώσει στο μικρό σκυλί, το οποίο φαίνεται πως είναι λίγων μόλις μηνών το γιαούρτι του, παρά να το φάει ο ίδιος ή να το δώσει σε κάποιον άλλον.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τάισε το κουτάβι, όπως κάνουν με τα μωρά και το «ευχαριστώ» από το σκυλάκι λυγίζει και τους πιο δυνατούς. Μετά από κάθε «μεζεδάκι» που έπαιρνε από το γιαούρτι, γυρνούσε και έγλειφε τον Ουκρανό στρατιώτη ευχαριστώντας τον για τη φροντίδα του! Το βίντεο ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός του Υπουργείου Αμυνας της Ουκρανίας γράφοντας χιουμοριστικά στο post: «Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας». Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν ένα... δωρεάν μάθημα ανθρωπιά εν μέσω πολέμου, όπου χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA