Μενού
  • Α-
  • Α+

Από μία... Rolls Royce Phantom χαρίζει σε κάθε παίκτη της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας ο διάδοχος του θρόνου, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, μετά την ιστορική νίκη επί της Αργεντινής που έστειλε τους Σαουδάραβες στον... «έβδομο ουρανό» με αντιδράσεις όπως κήρυξη εθνικής αργίας και «ξήλωμα» πόρτας σε σπίτι φιλάθλου. Μέσα στο πανηγυρικό κλίμα ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν δεν φαίνεται να «τσιγκουνεύεται»!

Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2022: Οι Σαουδάραβες «τρελάθηκαν», τρόλαραν Μέσι και Αργεντινή και κήρυξαν εθνική αργία

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Malay Mail, ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, σκοπεύει να αγοράσει από μια Rolls Royce Phantom σε κάθε παίκτη της εθνικής ομάδας, εκφράζοντας έτσι το δικό του «ευχαριστώ». Σημειώνεται ότι τα αυτοκίνητα αυτά κοστίζουν περίπου 422.000 ευρώ έκαστο. Κατά την εθνική αργία που κηρύχθηκε, το χρηματιστήριο της Σαουδικής Αραβίας έμεινε κλειστό, ενώ οι εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα πήραν άδεια, για να... γιορτάσουν με την ησυχία τους. Οι φοιτητές μάλιστα δεν παρακολούθησαν μαθήματα.

Σύμφωνα με το Harian Metro, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας χαρίζει Rolls Royce στους ποδοσφαιριστές της. Το 1994, ο επιθετικός της Saeed Al-Owairan, ο οποίος πέτυχε γκολ εναντίον του Βελγίου και θεωρήθηκε ένα από τα σπουδαιότερα όλων των εποχών, πάλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έλαβε επίσης ίδια ανταμοιβή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA