Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, Σταύρος Καφούνης, αφού χαιρέτησε την απόφαση για την επαναλειτουργία της αγοράς σχολίασε πως «Είναι στιγμή ευθύνης για όλους μας».
Συγκεκριμένα ο κ. Καφούνης σημείωσε ότι είναι σημαντικό να μη βρεθούμε μπροστά σε νέες δυσάρεστες εκπλήξεις και συμπλήρωσε πως οι άνθρωποι της αγοράς πρέπει να δώσουν το παράδειγμα.
«Τώρα είναι στιγμή ευθύνης για όλους μας, ώστε όχι απλώς να μη βρεθούμε μπροστά σε νέες δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλά με εμάς ως παράδειγμα, σύντομα να επανέλθουν στην κανονικότητα όλες οι κοινωνικές δραστηριότητες» είπε χαρακτηριστικά.
- Η επιχείρηση προσέγγισης Καραμανλή, ο Πολάκης που βλέπει ηγεσία και η αφύπνιση Μεϊμαράκη
- Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να το καταβάλει ο εργοδότης - Πώς θα το υπολογίσετε
- Ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνει από τις επαναλήψεις του «Παρά Πέντε»
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.