Ο ηθοποιός, Τάκης Χρυσικάκος, νόσησε από κορονοϊό, αν και εμβολιασμένος και έμεινε έξι βδομάδες στο νοσοκομείο με τον αναπνευστήρα.
Διαβάστε ακόμη: Μύκονος: Το αδιαχώρητο στα στενά μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας - Μπόνους 150 ευρώ για εμβόλιο δίνουν οι επιχειρηματίες του νησιού
Όπως εξήγησε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Open, είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, ωστόσο, ένα υποκείμενο νόσημα δεν επέτρεψε στον οργανισμό του να δημιουργήσει τα κατάλληλα αντισώματα.
«Ο κορονοϊός μου προκάλεσε σοβαρή πνευμονία- έμεινα 6 εβδομάδες στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο ηθοποιός, όταν γνωστοποίησε ότι εμβολιάστηκε, δέχθηκε σωρεία αρνητικών σχολίων στα social media. Όπως είπε: Διάφοροι αρνητές, αυτοί με τις σημαίες και τους σταυρούς, άρχισαν να βρίζουν, «καλά να πάθεις», «καλό παράδεισο», «καραγκιόζη». Άρχισε ένας απάνθρωπος κανιβαλισμός, σημείωσε.
«Πού θα φτάσει όλο αυτό;» αναρωτήθηκε ο κ. Χρυσικάκος. Ο ηθοποιός θέλησε να περάσει το μήνυμα που του έδωσαν οι γιατροί, ότι δεν μπήκε στη ΜΕΘ και σώθηκε, επειδή είχε εμβολιαστεί.
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.