Στον Κολωνό μια γυναίκα προσπαθεί να φτάσει στη δουλειά της με κανό λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Οι εικόνες με τη γυναίκα που κάνει κανό στους πλημμυρισμένους δρόμους του Κολωνού έχουν γίνει viral. Η κυρία Θεανώ διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή. Όπως αναφέρει, το κατάστημα καταστράφηκε από τις πλημμύρες που προκάλεσε η δυνατή βροχή. Το νερό μέσα στην επιχείρησή της έφτασε το μισό μέτρο. «Έχει καταστραφεί η επιχείρησή μου, έχουν καταστραφεί σπίτια και άλλες επιχειρήσεις και θέλουμε εδώ και τώρα, άμεση λύση», λέει η γυναίκα στην κάμερα του Alpha.
Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Χάνομαι, βοήθεια» ήταν τα τελευταία λόγια του βοσκού που βρέθηκε νεκρός στην Εύβοια
Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη με το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος», είπε πως «ήταν πάρα πολύ δυνατή η βροχή, αν έβρεχε μισή ώρα ακόμα θα είχαμε και θύματα. Στη δική μου επιχείρηση το νερό είχε φτάσει το μισό μέτρο μέσα, με δύο αντλίες βγάζαμε νερά», ανέφερε η κυρία Θεανώ.
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- Στη μάχη κατά του ΑΙ η Τέιλορ Σουίφτ – Κατοχυρώνει νομικά τη φωνή και την εμφάνισή της
- Ολυμπιακός - Μονακό, Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Αρχίζουν τα πλέι οφ στην Euroleague
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.