Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, σε πίστα των Γιαννιτσών, στην Πέλλα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό δύο θεατών.

Διαβάστε ακόμη: Ατύχημα σε πίστα motocross στα Γιαννιτσά: Διασωληνωμένοι οι 2 τραυματίες

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ο 16χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας που συμμετείχε στον αγώνα και έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε μεταλλική κολόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο άτυχοι θεατές, 16 και 27 ετών, ενώ συνελήφθη και ο 60χρονος υπεύθυνος τέλεσης του αγώνα, σύμφωνα με το voria.gr

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, όμως, επειδή η κατάστασή τους ήταν σοβαρή κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομιστούν στη συνέχεια σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, οι δυο τραυματίες κρίθηκε σκόπιμο να διασωληνωθούν ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δυο είναι μόλις 16 ετών. Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν πρόκειται για τραυματισμό αναβάτη και συνοδού μηχανικού ή μόνο θεατών, όπως και το αν τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί ήταν τα επαρκή.

Το χρονικό

Σε ένα από τα άλματα της πίστας, αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του η οποία έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί χτύπησε πάνω σε μια μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό δυο ανθρώπων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο αγώνας διακόπηκε ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.