Αλλάζει απότομα ο καιρός από την Παρασκευή, όπως προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook. Τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα δείχνουν ότι την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχουμε νέα κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.
Διαβάστε ακόμη: Κίνηση στους δρόμους: Ο μέσος οδηγός στην Αθήνα είχε φέτος 70 ώρες χαμένες στο μποτιλιάρισμα!
«Προσοχή. Πολύ σοβαρή φαίνεται η επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και κυρίως το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σφοδρούς κατά τόπους ανέμους και σε θάλασσα και σε ξηρά, αλλά και με βροχές και καταιγίδες προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες», γράφει ο Σάκης Αρναούτογλου.
- Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν είμαι πλέον σκλάβος αυτού του κόσμου - Είμαι παιδί του Θεού»
- Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Πώς πληρώνεται το voucher
- «Τον πήραν απ' το σπίτι με αίματα»: Νίκος και Γιώργος θυμούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου
- Βουλιαγμένη: Απελπισμένη αναζήτηση για τον δύτη - Η «προφητική» ταμπέλα που φέρεται να αγνόησε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.