Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο εδώλιο του τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης θα καθίσει την Τετάρτη (9/2), ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την καταγγελία πρώην συντρόφου του, όμως, τα προβλήματα για το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα, δεν σταματούν εδώ. Μία άλλη γυναίκα που φέρεται να ήταν σύντροφός του, κατέθεσε αγωγή εναντίον του ζητώντας αποζημίωση 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη από βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Και σήμερα υπάρχουν αναδημοσιεύσεις του βίντεο» δηλώνει η 30χρονη που τον κατήγγειλε

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η γυναίκα είναι μία από τις πρώην συντρόφους του παρουσιαστή και η αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ αφορά σε ηθική βλάβη, καθώς εξακολουθεί να τη διασύρει στο διαδίκτυο με βίντεό της. Ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στον ΑΝΤ1 και δήλωσε: «Θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί όπως μπορεί αυτή να προσδιοριστεί. Έστω σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι άνω των 200.000 ευρώ. Από εκεί και μετά, η ζημία είναι ανεπανόρθωτη, δεν καλύπτεται με το οικονομικό». 

Εξώδικό της 30χρονης πριν από τη δίκη

Την ίδια στιγμή, η 30χρονη πρώην σύντροφός του, που πρώτη τον κατήγγειλε, λίγο πριν αρχίσει η δίκη κάνει έκκληση με εξώδικό της να προστατευτεί από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την Τετάρτη θα καθίσει στο εδώλιο του τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για διαρροή βίντεο με προσωπικές του στιγμές. Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία, δηλώνει πως θέλει να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες και βίντεο με το πρόσωπό της από τη δίκη, σε μια προσπάθεια να σώσει ό,τι μπορεί σε μια υπόθεση, που όπως αναφέρει έχει ήδη εκτεθεί ανεπανόρθωτα από τον πρώην σύντροφό της.