Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κεταμίνη που ανιχνεύτηκε σε μεγάλες ποσότητες στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και της στοίχισε τη ζωή είναι γνωστή για τη χρήση της ως αναισθητικό.  Τα τελευταία χρόνια, το αναισθητικό χρησιμοποιείται και για τη θεραπεία της ινομυαλγίας, ενός αυτοάνοσου νοσήματος που στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι πάσχει η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε ακόμη: «Υπήρχε ενδοοικογενειακή βία, η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε τα πάντα στον Μάνο Δασκαλάκη»

Ήταν Οκτώβριος του 2018, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου σε ερώτημα μίας άλλης γυναίκας, είχε δηλώσει πως «έρχονται στιγμές που με ακουμπάνε τα παιδιά μου έστω και για μία αγκαλιά και πονάω. Έχω πάει σε όλους τους γιατρούς, ο καθένας τη δική του διάγνωση. Η νευρολόγος μου έδωσε αντικαταθλιπτικά μικρής δόσης για τη θεραπεία».

Μιλώντας τον περασμένο Φεβρουάριο στο T-live  η 33χρονη είχε επιβεβαιώσει ότι αναφερόταν σε εκείνην:

– Για τις ινομυαλγίες; Έχετε ε; 

-Ναι. Η ινομυαλγία είναι ένα αυτοάνοσο έτσι, που πονάνε οι μύες, δεν είναι κάτι. Η ινομυαλγία είναι ένα αυτοάνοσο που πονάνε οι μυες. Το έχω ακόμα και τώρα αυτό το πράγμα. Μου είχαν δώσει κάποια αγωγή, αλλά επειδή με είχε πειράξει, μετά έτυχε η ασθένεια της Μαλένας και δεν το ξανακοίταξα. Τότε, προτεραιότητα είχαν οι μικρές και όχι εγώ, αν πονάω ή όχι.