«Στη σημερινή του απόφαση (375/2022), το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ως παράνομη την πανελλαδική 24ωρη απεργία που κήρυξε για αύριο, Τρίτη 12 Απριλίου 2022, η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ και απαγόρευσε την πραγματοποίησή της» αναφέρει ο ΟΑΕΔ σε ανακοίνωσή του.
Διαβάστε ακόμη: Πάσχα: Ακριβότερο το πασχαλινό τραπέζι - Στα 10 ευρώ το κιλό αρνί και κατσίκι
«Σημειώνεται ότι και η αυριανή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, η οποία ουδέποτε κοινοποιήθηκε στον ΟΑΕΔ, αλλά την κήρυξη της οποίας πληροφορηθήκαμε από σχετική ανακοίνωση, ύστερα από σχετικό αίτημα της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, είναι επίσης παράνομη. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ, που προφανώς δεν θέλουν να συμπράξουν σε μια παρανομία» προσθέτει ο ΟΑΕΔ στην ανακοίνωσή του.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.