Την Τετάρτη (27/4) ξεκινά ο πλειστηριασμός της τριώροφης μεζονέτας του Πέτρου Φιλιππίδη στo Ψυχικό και τιμή εκκίνησης τα 645.000 ευρώ με τον δικηγόρο του ηθοποιού, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο να τονίζει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι θα κάνει προσπάθεια να ανασταλεί ο πλειστηριασμός, δεδομένου ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση.
Διαβάστε ακόμη: Τάσος Κωστής: «Έχουμε βάλει Φιλιππίδη, Λιγνάδη, Χαϊκάλη, Κιμούλη σε έναν ντορβά - Δεν είναι όλοι το ίδιο»
«Η αλήθεια είναι ότι την επόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό. Μέχρι και αύριο το πρωί θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια να ανασταλεί. Δεν ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, ζητάμε αυτό που γίνεται για τόσους πολίτες με οικονομικά προβλήματα να γίνει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και συνέχισε:
«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Το δικαστήριο έχει ξεκινήσει και ήδη από τις πρώτες μέρες αποδεικτικής διαδικασίας οι ισχυρισμοί της άλλης πλευράς έχουν αρχίσει να καταρρέουν. Θα προσπαθήσω να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Πέτρο Φιλιππίδη και να μην εκπλειστηριάσουν το σπίτι της οικογενείας του».
Πρόσθεσε δε ότι: «Εκεί μεγάλωσε και γεννήθηκε το παιδί του. Ελπίζω να μη δείξουν τον σκληρό τους χαρακτήρα οι τραπεζίτες. Κάνω έκκληση και μέσα από την εκπομπή σας».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.