Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη έλαβε ο 27χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου για την υπόθεση του απανθρακωμένου πτώματος που βρέθηκε την Τετάρτη σε εγκαταλειμμένο σπίτι στο Κουμ Καπί στα Χανιά. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, οι αστυνομικές Αρχές έφτασαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στα ίχνη του δράστη, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του υπό το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων.
Διαβάστε ακόμη: Νέα Ιωνία: Αστυνομικός με «βαριές» υποθέσεις στην πολυκατοικία που έπεσε χειροβομβίδα
Υπενθυμίζεται ότι η εξέταση του ιατροδικαστή στην σορό του άτυχου 53χρονου, έδωσε διαστάσεις «θρίλερ» στην υπόθεση που αρχικά φαινόταν σαν ατύχημα, καθώς βρέθηκε ότι ο άνδρας είχε καεί νεκρός δηλαδή η φωτιά μπήκε σκόπιμα για να καλύψει την εγκληματική ενέργεια. Ο 27χρονος συλληφθείς, οδηγήθηκε στις 11 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εισαγγελία Χανίων όπου του απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και στη συνέχεια έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.
Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ο αλλοδαπός τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διένεξης και στη συνέχεια προκάλεσε την πυρκαγιά στην εγκαταλελειμμένη οικία. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.