Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία υπέβαλε μήνυση κατά του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου, γύρισε το χρόνο πίσω και μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες τώρα» του Mega για το πώς γνωρίστηκαν, αλλά και για όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα.

Διαβάστε ακόμη: Ελενα Αθανασοπούλου: Το ξέσπασμα για τα επικριτικά σχόλια και το μήνυμα που δεν έστειλε ποτέ στον Κώστα Κωστόπουλο

«Είμαι η Έλενα Αθανασοπούλου, είμαι 33 ετών και δεν κατήγγειλα, αλλά μήνυσα τον Κώστα Κωστόπουλο, θα το πω πρώτη και τελευταία φορά, στην εισαγγελία Αθηνών στις 15 Απριλίου», είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας, σε κοινωνικό πλαίσιο, το 2009. Κάναμε παρέα επί έναν χρόνο μαζί με άλλα άτομα πάντα, με άτομα του καλλιτεχνικού χώρου. Η γνωριμία μας ήταν κοινωνική επί έναν χρόνο. Συγκεκριμένα, με είχε καλέσει και στην εορτή μας - Κωνσταντίνου και Ελένης - που είχε γίνει σε γνωστό μαγαζί όπου γνώρισα και την γυναίκα του και το παιδί του, τον έναν του γιο.

Δύο εβδομάδες μετά την εορτή μας, δεν θυμάμαι αν με είχε πάρει τηλέφωνο ή μου είχε στείλει μήνυμα, μου πρότεινε να βγούμε όλοι μαζί σε γνωστό μαγαζί και αν ήθελα πιο πριν να δειπνήσουμε σε άλλο μαγαζί οι δυο μας. Είπα "ναι" γιατί ήταν φίλος μου μέχρι τότε, δεν είχα κάποιο φόβο. Ήταν ένας παντρεμένος άνθρωπος και εγώ μια γυναίκα που έβγαινα εκείνη την περίοδο με ένα παλικάρι. Η σχέση μου ήξερε ότι κάνω παρέα με αυτούς τους καλλιτέχνες, με αυτούς τους ανθρώπους του χώρου. Το 2009 τελείωσα τη δραματική σχολή και την ίδια χρονιά γνώρισα τον συγκεκριμένο άνθρωπο», δήλωσε η Έλενα Αθανασοπούλου. 

Στη συνέχεια η ίδια αναφέρθηκε στη μοιραία νύχτα, λέγοντας ότι «Τη βραδιά εκείνη ήρθε και με πήρε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι μου, φτάσαμε στο μαγαζί, παραγγείλαμε φαγητό και ένα μπουκάλι κρασί. Θυμάμαι πως συζητούσαμε για τον χωρισμό των γονιών μου και λέγαμε και για την Κρήτη κάποια πράγματα. Τον έβλεπα σαν έναν μεγάλο φίλο μου. Είχαμε πιει, είχε παραγγείλει και δεύτερο μπουκάλι κρασί και από ό,τι θυμάμαι μου γέμιζε όλο το βράδυ το ποτήρι μου. Δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. 

Εκείνο το βράδυ ήπιαμε δύο μπουκάλια κρασί, δεν θυμάμαι αν είχαμε πιει και τρίτο, απλά θυμάμαι ότι σε μια φάση άρχισα να νιώθω αρκετά ζαλισμένη. Μου ήρθε μια σκοτοδίνη. Δεν ένιωθα καθόλου καλά και του ζήτησα να φύγουμε γιατί ένιωθα ότι δεν ήμουν καλά. Όταν σηκώθηκα, η θολούρα και η ζαλάδα μου έγινε πιο έντονη. Ξεκινήσαμε προς την έξοδο και από εκεί δεν θυμάμαι τίποτα, έχω ένα κενό μνήμης. Όταν επανήλθε η μνήμη μου, η πρώτη εικόνα είναι καλύτερα να μην το πούμε… Ήμουν στο αυτοκίνητο και ήταν από πάνω μου. Αλλά δεν θέλω να πούμε κάτι άλλο, τουλάχιστον ας μην το πούμε δημόσια. Να μην το πούμε».

Τέλος, η Έλενα Αθανασοπούλου εξήγησε για ποιο λόγο επέλεξε να μιλήσει τώρα: «Εκείνη την περίοδο ήμουν ένα κοριτσάκι, ήμουν ένα παιδί, ότι είχα αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή. Φοβόμουν, πέρα από την αηδία και την ντροπή που ένιωθα, φοβόμουν ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν αυτός που ήταν, ενώ εγώ ήμουν ένα τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.