Μενού
  • Α-
  • Α+

Η καταγγελία για βιασμό της Ελενας Αθανασοπούλου εις βάρος του σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου, απασχολεί τις τελευταίες ημέρες και συζητείται στα Μέσα. Η 33χρονη ηθοποιός, η οποία ζει στην Κρήτη μόνιμα και επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς δεν θέλει να κάνει δηλώσεις για το θέμα, «μιλάει» μέσα από το προφίλ της στο Facebook και ξεσπά για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται.

Διαβάστε ακόμη: Ελενα Αθανασοπούλου: Οι αναρτήσεις της που «φωτογράφιζαν» τον Κώστα Κωστόπουλο

«Η ίδια η κοινωνία μου λέει γιατί τώρα; Ενώ φωνάζει και μου λέει βγείτε και μιλήστε θύματα. Και η ίδια η κοινωνία με καταδικάζει επειδή έχω και χαρούμενες στιγμές και έχω την εμφάνιση που έχω. Άντε βγάλε άκρη! Εγώ οφείλω πάντως να σας πω ότι τον αγαπώ τον εαυτό μου και τα έχω πολύ καλά μαζί του. Καλό σας βράδυ», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Facebook.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fathanasopoulou.elena%2Fposts%2F10226691421096505&show_text=true&width=100%

Το μήνυμα που έγραψε στον Κώστα Κωστόπουλο και δεν έστειλε ποτέ

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», η ηθοποιός στις 31/1/2022 είχε δημοσιεύσει στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα μήνυμα που είχε γράψει για να στείλει στον Κώστα Κωστόπουλο, ωστόσο δεν το έστειλε ποτέ. Σε αυτό το μήνυμα, έγραφε πως όλη της η ζωή είναι ένα φως κι εκείνος –χωρίς να τον κατονομάζει- ήταν το μόνο της σκοτάδι.

«Η οικογένειά μου έχει φως. Οι φίλοι που επέλεξα να έχω, έχουν φως. Οι άνθρωποι που ερωτεύτηκα έχουν φως. Οι επαγγελματικές συνεργασίες είχαν φως. Σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι με τους οποίους δούλεψα, έχουν φως. Ένα δύο μου είναι αδιάφοροι αλλά δεν με έβλαψαν. Τα ταξίδια που κάναμε για θεατρικές παραστάσεις είχαν απεριόριστο φως. Ό,τι έχω να θυμάμαι από το 2018 ως τώρα που εργάζομαι στον χώρο του θεάματος είναι γέλια, γέλια γέλια. Ταξίδια, γέλια, πραγματικά ωραίες αναμνήσεις. Είσαι το μόνο σκοτεινό σημείο όπου είχα την ατυχία να γνωρίσω λίγο μετά την αποφοίτησή μου από τη δραματική σχολή. Ήμουν ένα κοριτσάκι. Και όσο το σκέφτομαι ακόμα απορώ με το θράσος σου. Νομίζω ότι είναι ήδη γνωστό το θράσος σου και ο κακός σου χαρακτήρας» έγραφε στο μήνυμά της η Έλενα Αθανασοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA