Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε το πρόσωπό της μετά την επίθεση με βιτριόλι από την Εφη Κακαράντζουλα και έγινε σύμβολο για το θάρρος και τη γενναιότητά της. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν φοβήθηκε, δεν λύγισε... Για πρώτη φορά αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφία με τη μητέρα της που βρίσκεται δίπλα της και τη στηρίζει. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ποζάρει χαμογελαστή χωρίς τη μάσκα και λέει «ευχαριστώ» σε όσους την στηρίζουν 

Η επίθεση με βιτριόλι σόκαρε όλη την Ελλάδα. Λίγο αργότερα ολόκληρη η Ελλάδα στεκόταν στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αρχικά και στη συνέχεια μια μαραθώνια μάχη για να μπορέσει η ζωή της να γίνει βιώσιμη και η ίδια λειτουργική στην καθημερινότητά της. Και η Ιωάννα Παλιοσπύρου τα κατάφερε. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο απέναντι στην Εφη Κακαράντζουλα, μίλησε για την επίθεση με βιτριόλι και συγκλόνισε.

Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η μητέρα της. Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε μία φωτογραφία με την ίδια και τη μαμά της μέσα στο αεροπλάνο. «Δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς μια καλή μαμά δίπλα του. Μαμά μου σε ευχαριστώ για την ασφάλεια και την αγάπη που μου δίνεις καθημερινά. Σ’ αγαπώ. Χρόνια πολλά», έγραψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA