Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Νέα Μηχανιώνα στη Θεσσαλονίκη, καθώς παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο, συγκεκριμένα ένα βυτιοφόρο λυμάτων. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα διέσχιζε το δρόμο, όταν παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από το απορριμματοφόρο. Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 08:45, όταν η γυναίκα διέσχιζε την οδό 28η Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Εκλεψε λεωφορείο και προκάλεσε σοβαρό τροχαίο - Αναζητείται ο δράστης

Οπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 όλα ξεκίνησαν όταν λόγω παρουσίας Ιερωμένου στην περιοχή είχε αποκλειστεί το σημείο, δίπλα σε εκκλησία, στο οποίο επιχείρησε να περάσει το βυτιοφόρο. Το βαρύ όχημα υποχρεώθηκε να κάνει όπισθεν με τον οδηγό να μην δει τη γυναίκα που περνούσε πίσω του, ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να την πατήσει και να τη διαμελίσει. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η γυναίκα κατευθυνόταν προς την εκκλησία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...