Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σωκράτης Μάλαμας προχώρησε σε μία κίνηση που προκάλεσε συζήτηση μιας και αποφάσισε να τοποθετηθεί διαφορετικά για το πανό «Βιαστής είναι», το οποίο ταξιδεύει σε θέατρα και θεάματα ανά την Ελλάδα ύστερα από την απόφαση της Δικαιοσύνης να αποφυλακιστεί μέχρι το Εφετείο ο καταδικασμένος βιαστής ανηλίκων, Δημήτρης Λιγνάδης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να... τρεντάρει το όνομά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συναυλία του τραγουδοποιού στο Πέραμα Ρεθύμνου αναρτήθηκε το γνωστό πανό, αλλά εκείνος ζήτησε να κατέβει. Σταμάτησε τη συναυλία εκείνη την ώρα κι αφού τόνισε ότι συμφωνεί απολύτως με το μήνυμα του πανό, ζήτησε να κατέβει και να ανέβει αργότερα, λέγοντας ότι του αποσπά την προσοχή.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης: Σήκωσαν πανό που έγραφε «βιαστής είναι» και στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στη Λάρισα

Αυτή η κίνηση αποτέλεσε... βούτυρο στο ψωμί των «δικαστών» του διαδικτύου για να αντιδράσουν στο Twitter και να τον κατηγορήσουν για την εν λόγω ενέργεια. Να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες, πολίτες που παρακολούθησαν τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα, σήκωσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν «Βιαστής είναι». Το πανό κρέμασαν αργότερα και στη γέφυρα Αλκαζάρ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η απάντηση του Σωκράτη Μάλαμα για το πανό  

Προς απάντηση σε όσους ενοχλήθηκαν, ο Σωκράτης Μάλαμας πόσταρε στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook το βίντεο με το χθεσινό περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του για το συμβάν. «Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ´αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω. Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ.

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ

ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ», αυτά δήλωσε στη συναυλία του ο τραγουδοποιός.