Στις 19 Σεπτεμβρίου προσδιορίστηκε να ξεκινήσει το Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενους τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης παραπέμφθηκε με βούλευμα του Πενταμελούς δικαστικού Συμβουλίου να δικαστεί για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας της Ελένης Τουλουπάκη και για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση που αφορά παρεμβάσεις του σε τρεις εισαγγελικούς λειτουργούς.
Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: «Αποπειράθηκε να τη βιάσει στο καμαρίνι» - Η κατάθεση πρώην συντρόφου της καταγγέλλουσας
Η κ. Τουλουπάκη που παραπέμφθηκε με οριακή πλειοψηφία 3-2 θα δικαστεί για το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας καθώς της αποδίδεται ότι καθυστέρησε να στείλει στη Βουλή δικογραφία που αφορούσε τιμολόγηση φαρμάκων της Novartis με βασικά πρόσωπα τους πρώην υπουργούς Ξανθό- Κουρουμπλή.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.