Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην αντεπίθεση φέρεται να περνά ο ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου στη Μύκονο μετά και τη νέα καταγγελία για πανάκριβες τιμές. Ζευγάρι νεόνυμφων από τον Καναδά υποστήριξε ότι κλήθηκε να πληρώσει 410 δολάρια για 12 στρείδια! Ο καταστηματάρχης της συγκεκριμένης ταβέρνας στη Μύκονο πήρε θέση στις καταγγελίες του ζεύγους από τον Καναδά, λέγοντας ότι απλώς «προσπαθούν να γίνουν διάσημοι…».

Διαβάστε ακόμη: Μύκονος: Ζευγάρι πλήρωσε 400 ευρώ για 12 στρείδια και 2 ποτά στο εστιατόριο με τα «χρυσά καβουροπόδαρα»

Λύνοντας τη σιωπή του ο γνωστός επιχειρηματίας του νησιού των ανέμων που κατηγορήθηκε από τους δύο Καναδούς ότι τους «εκφόβισε» για να πληρώσουν  λογαριασμό 410 δολαρίων για 12 στρείδια, απάντησε ότι πρόκειται για μία κατηγορία τουριστών, που προσπαθούν να κερδίσουν ένα δωρεάν γεύμα!

Υπενθυμίζεται ότι δημοσίευμα της New York Post ανέφερε προηγουμένως ότι ένα ζευγάρι Καναδών, η Lindsay Breen και ο σύζυγός της Alex, και οι δύο 30 ετών, παρότι αρνήθηκαν τα μενού, πιέστηκαν να παραγγείλουν τα συγκεκριμένα πιάτα και ξαφνιάστηκαν με τον σοκαριστικό λογαριασμό!

«Δυστυχώς, όλοι όσοι εργαζόμαστε στον τομέα της φιλοξενίας έχουμε προσεγγιστεί από διαβόητους influencers που, αντί να βγάζουν τα προς το ζην διαφημίζοντας προϊόντα και υπηρεσίες στο κοινό τους, ασκούν πίεση σε ορισμένες επιχειρήσεις για υπέρογκες χρεώσεις και δωρεάν γεύματα», είπε ο εστιάτορας στο Kennedy News. «Έχουμε διαφημιστεί με τους τρόπους που θεωρούμε κατάλληλους για το εστιατόριό μας και δεν θα υποκύψουμε στους influencers που έχουν κατακλύσει το όμορφο νησί της Μυκόνου», συνέχισε ο επιχειρηματίας.

Να σημειωθεί ότι η βαθμολογία του επίμαχου εστιατορίου στην εφαρμογή Tripadvisor είναι μόλις 2,5 αστέρια που συγκεντρώθηκαν από 1.455 αξιολογήσεις. Όσοι υπογράφουν τις αρνητικές κριτικές κατηγορούν κάνουν λόγο για επιθετικές τακτικές και εξωφρενικές τιμές.