Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρέα μεθυσμένων Ολλανδών τουριστών ξυλοκόπησε άγρια συμπατριώτες τους στη μέση του δρόμου ύστερα από ασήμαντη αφορμή. Δύο ομοεθνείς τους, επιχειρούν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Αντί όμως να καταφέρουν να τους χωρίσουν, δέχονται τα άγρια χτυπήματά τους. Οι δύο νεαροί τουρίστες χτυπούν με βιαιότητα τον 19χρονο που βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος, ενώ ένα χτύπημα στο κεφάλι του παραλίγο να σταθεί μοιραίο. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο συνέλαβαν την παρέα των τεσσάρων Ολλανδών, που βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη: Κουφονήσια: Δύο τα πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα - Σε εξέλιξη το θρίλερ

Εργαζόμενοι από τα νυχτερινά καταστήματα κοντά στο περιστατικό τρέχουν και τους ακινητοποιούν, ενώ ο 19χρονος παραμένει στον δρόμο χωρίς τις αισθήσεις του. «Σε τουριστικούς προορισμούς που επισκέπτονται δεκάδες χιλιάδες κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα τον τόπο, τέτοια φαινόμενα τη στιγμή που υπάρχει διασκέδαση και ενίοτε ανεξέλεγκτη διασκέδαση, βρίσκουν χώρο για να υπάρξουν» υπογράμμισε ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Ο 27χρονος διακομίσθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Ηρακλείου και νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με τραύμα στο πόδι, ενώ ο 19χρονος που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα, κατήγγειλε το περιστατικό στο τμήμα Ασφαλείας της Χερσονήσου. «Νεαροί τουρίστες πίνουν πάρα πολύ και δημιουργούν έκτροπα και καταστάσεις κωμικοτραγικές που επαγγελματίες καλούνται να αντιμετωπίσουν» τόνισε η  πρ. Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου Μαρία Αντωνακάκη, προσθέτοντας: «Πολλές φορές έρχονται σε δύσκολη θέση ακόμα και οι ίδιοι αστυνομικοί γιατί πετάνε μπουκάλια δεν ήταν διάφορα αντικείμενα και δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε αυτά τα περιστατικά».