Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 27χρονος επιχειρηματίας στον Ασπρόπυργο που έπεσε θύμα ληστείας. Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ λίγο μετά τις 4 το πρωί τέσσερις μασκοφόροι παραβίασαν την πόρτα του ισόγειο σπιτιού με κλειδί πασπαρτού. Αφού έδεσαν με Tie wrap τον επιχειρηματία τον υποχρέωσαν να τους δείξει που είναι το χρηματοκιβώτιο. Από εκεί απέσπασαν 100.000 ευρώ σε μετρητά, χρυσές λίρες αλλά και ένα μπλοκ επιταγών αξίας 200.000 ευρώ.
Διαβάστε ακόμη: Ρόδος: Νεκρός βρέθηκε ο εργολάβος που αγνοείτο - Συνελήφθη ο δολοφόνος
Στη συνέχεια, φεύγοντας από το σπίτι έκλεψαν και το πολυτελές αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο και έκαψαν αργότερα στην περιοχή του Μενιδίου. Ο 27χρονος κατάφερε να απεγκλωβιστεί αρκετή ώρα αργότερα και να ενημερώσει τις Αρχές.
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
- Χανιά: «Τσακωθήκαμε» υποστήριξε ο καθ' ομολογίαν δράστης - Με τραύματα σε θώρακα και κεφάλι η 45χρονη
- Πέντε τραγούδια που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι μιλούν για τον πατέρα
- Το τέλος του «My Radio», το φινάλε της Σκορδά και η συνάντηση του Τσουρού χωρίς αποφάσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.