Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έπεσε για δεύτερη φορά θύμα διάρρηξης, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, καθώς στις 12 Σεπτεμβρίου ληστές μπήκαν στο κατάστημά της στο Περιστέρι και έκλεψαν τα προϊόντα της. Υπενθυμίζεται ότι τέλη Αυγούστου ληστές διέρρηξαν το κατάστημα στο Περιστέρι και διέφυγαν αφού έκλεψαν τουλάχιστον 500 κρέμες, τις οποίες μετά πούλησαν παράνομα. Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου οι ληστές μπήκαν στο ίδιο κατάστημα, αλλά αυτή τη φορά η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους, καθώς οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος. 

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: «Η Ελπίδα Νίνου είπε πως την εγκατέλειψε και έμενε με φίλη του γιου του», είπε ο Μπιμπίλας

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και εμφανώς συγκινημένη αναφέρθηκε στα δύο συμβάντα: «Δεύτερη φορά διάρρηξη στο ίδιο μαγαζί μέσα σε ούτε 15 ημέρες. Είναι λυπηρό γιατί η λεία των κλεφτών, ήταν οι κρέμες που φτιάχνονται από μένα με αγάπη. Είναι σαν να μου κλέβουν τη ψυχή. Η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να συλλάβει τους διαρρήκτες, γιατί έχουμε το πρόσωπο του ενός από τις κάμερες ασφαλείας. Την πρώτη φορά μου έκλεψαν πάνω από 500 κρέμες. Και τώρα στα ίδια επίπεδα».

«Αυτό που με θλίβει είναι ότι δεν πήραν χρήματα γιατί είναι χαρτί, αλλά πάνε να μας ρίξουν ψυχολογικά. Μπορεί να είναι κάποιος ανταγωνιστής. Κάνουν παραεμπόριο με τις κλεμμένες κρέμες. Εφιστώ την προσοχή στον κόσμο ώστε να παίρνουν το αληθινό προϊόν» τόνισε κλείνοντας τις δηλώσεις της.