Μενού
  • Α-
  • Α+

Οριστικό «λουκέτο» φαίνεται πως βάζει στο μαγαζί του στην Αλόννησο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Παρόλο που το συμβόλαιο του παρουσιαστή για το εν λόγω κατάστημα λήγει το καλοκαίρι του 2023, ο ίδιος και ο ιδιοκτήτης αποφάσισαν να προχωρήσουν νωρίτερα στη λύση του, με δεδομένο και το ότι το μαγαζί ήταν άδειο από κόσμο μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την υπόθεση του revenge porn

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αντάλλαζαν ερωτικά βίντεο με 5 και 10 ευρώ», λέει ο Απόστολος Λύτρας

Έπειτα απ’ αυτή την εξέλιξη, το μαγαζί στην Αλόννησο θα περάσει ξανά στα χέρια του ιδιοκτήτη, ο οποίος σκοπεύει να το μετατρέψει σε παραδοσιακό καφενείο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα». Όπως επισημάνθηκε στο ρεπορτάζ, η λύση του συμβολαίου είναι μία εξέλιξη που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν επιθυμούσε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Σημειώνεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατέβαλε κανονικά το ενοίκιο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA