Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Αθήνας, όπου εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του αρχιμανδρίτης, ο οποίος ήταν εφημέριος σε ναό του Χαλανδρίου. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια του συμβάντος. Ο ιερέας π Χρυσόστομος Λεβογιάννης λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Χαλάνδρι και σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekklisiaonline, έχουν ειδοποιηθεί ο αδελφός του και η μητέρα του που ζουν στο Άργος.

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Ανήλικος κατηγορείται ότι βίασε μαθήτρια σε τουαλέτες σχολείου

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας που απέκλεισαν τον χώρο και διενεργούν έρευνες προκειμένου να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Ο Ιερέας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην στα όρια των περιοχών Πατησίων - Κυψέλης.

Την είδηση επιβεβαίωσε στον εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέα Καραγιάννη ο συνεφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου π Αντώνιος Πινακούλας. Να σημειωθεί ότι ο π Χρυσόστομος Λεβογιάννης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer” του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.