Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα νέο βίντεο από τη στιγμή της δράσης του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, παρουσιάζοντας στο κεντρικό δελτίο του καναλιού τη στιγμή που ο αδίστακτος βιαστής αιφνιδιάζει την 24χρονη με ένα μαχαίρι στα χέρια και μπαίνει στο αυτοκίνητο της λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Η 24χρονη οδηγός μόλις έχει σταματήσει σε κόκκινο φανάρι με τον βιαστή να περιμένει στη γωνία μέσα στο σκοτάδι κρυμμένος πίσω από τους θάμνους.

Διαβάστε ακόμη: Παλαιό Φάληρο: Νέα καταγγελία για τον βιαστή με το τατουάζ

Ο βιαστής με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί χέρι ελέγχει την περιοχή για να επιτεθεί στο ανυποψίαστο θύμα του και μόλις βεβαιώνεται ότι κανένα όχημα δεν είναι στο σημείο πλησιάζει το αυτοκίνητο, ανοίγει την πόρτα που βρίσκεται πίσω από τη θέση του οδηγού και μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου μπαίνει στην καμπίνα επιβατών και κάθεται ακριβώς πίσω από την 24χρονη, με τον εφιάλτη της ίδιας μόλις να έχει αρχίσει! 

Ετσι σώθηκε από τον βιαστή

Η ίδια στην κατάθεσή της στις Αρχές είπε: «Ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου σταμάτησα στο φανάρι ώστε να κατευθυνθώ προς τη Λεωφόρο Αμφιθέας εκείνη τη στιγμή χωρίς να το καταλάβω ο άγνωστος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έκατσε στο κάθισμα πίσω από τη θέση του οδηγού και υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου μου είπε να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά». Εκείνος την αναγκάζει να ξεκινήσει ενώ η ίδια τον εκλιπαρεί να την αφήσει! Η νεαρή γυναίκα τρομοκρατημένη ακολουθεί τις εντολές του βιαστή που την καθοδηγεί σε ένα οικόπεδο σε κοντινή απόσταση. «Αρχισε να με πιέζει με ένα αιχμηρό αντικείμενο στα πλευρά μου μου είπε να συνεχίσω να οδηγώ γιατί αλλιώς θα με μαχαίρωνε. Μου είπε να στρίψω δεξιά στο στενό και να πάω προς το οικόπεδο».

Για καλή της τύχη, η νεαρή γυναίκα όμως πάτησε γκάζι και οδήγησε το όχημά της μέχρι τη Λεωφόρο Αμφιθέας, παρά το γεγονός ότι ο βιαστής την απειλούσε με το μαχαίρι, εκείνη  βρήκε την ψυχραιμία να αντιδράσει και τελικά κατάφερε να σωθεί από τον επικίνδυνο άντρα. «Αρχισα να κορνάρω και σταμάτησα έξω από την καφετέρια», λέει ενώ με επίδοξος βιαστής βγήκε από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι! Η 24χρονη βγήκε σοκαρισμένη και ζήτησε βοήθεια από τους θαμώνες του μαγαζιού.

Κοντά σε ταυτοποίηση και σύλληψη 

Η ομάδα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αθηνών που έχουν αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και έχουν καταφέρει να έχουν σε κάποια πλάνα «καθαρό» το πρόσωπό του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ταυτοποίησή του έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Η Ελληνική Αστυνομία πιστεύει ότι αργά ή γρήγορα το συγκεκριμένο άτομο θα συλληφθεί.

Για να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης θα πρέπει αυτό να βγει από τις δικαστικές αρχές που έχουν ενημερωθεί και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο να προχωρήσει η διαδικασία, ενώ οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο στο λεκανοπέδιο, αφού δεν αποκλείεται μέσα στα πέντε 24ωρα που ακολούθησαν από την επίθεση, ο δράστη να έχει διαφύγει εκτός Αττικής.