Μενού
 • Α-
 • Α+

Δέκα φέρονται να είναι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των βιασμών του ανήλικου αγοριού από τον ίδιο του τον πατέρα αλλά και φίλους του στα Πετράλωνα. Ανάμεσά τους φέρονται να είναι ο θείος, η σύντροφος και υπάλληλος του πατέρα, ένα φιλικό ζευγάρι και δύο αλλοδαποί υπάλληλοι που φέρονται να έπαιρναν μέρος σε «πάρτι» βιασμών.  Οι 10 κατηγορούμενοι για τα πάρτι βιασμών σύμφωνα με το MEGA είναι: 

 1. Πατέρας
 2. Αδελφός πατέρα
 3. Σύντροφος και υπάλληλος πατέρα
 4. Συνεργάτιδα πατέρα
 5. Σύζυγος συνεργάτιδας
 6. Φίλος Πατέρα
 7. Φίλος Πατέρα
 8. Γυναίκα με άγνωστη σχέση με τον πατέρα
 9. Αλλοδαπός υπάλληλος πατέρα
 10. Αλλοδαπός υπάλληλος πατέρα

Διαβάστε ακόμη: Πετράλωνα: «Μήπως αυτά τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος;» είπε η μητέρα για τον βιασμό του

«Εμένα με ανακατέψανε χωρίς να γνωρίζω τίποτα, χωρίς να ξέρω τίποτα. Μία φορά είχα κάνει εγώ την γιορτή μου και τους είχα καλέσει. Έκανα τραπέζι στο σπίτι μου. Μία φορά στην γιορτή μου και άλλη μία φορά που μας καλέσαν οι ίδιοι στο σπίτι τους, μία Κυριακή, και λέει ”ελάτε από εδώ, έχουμε ετοιμάσει φαγητό άμα θέλετε ελάτε να φάμε”. Πήγαμε καθίσαμε το μεσημέρι και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Πρέπει να ήταν το ’07. Γιορτή, γιορτάζουμε, γλεντάμε, πίνουμε, χορεύουμε. Εγώ τα παιδιά και τώρα δεν τα γνωρίζω τα παιδιά, δηλαδή αν μου πείτε αυτά είναι τα παιδιά, δεν τα γνωρίζω» είπε ένας από τους εμπλεκόμενους. 

 

«Πρέπει να ήταν, αλλά ήταν πολύ μικρά, τα είχανε φέρει μάλλον. Εμένα με ανακατέψανε μετά από πόσα χρόνια, 7 χρόνια. Βρέθηκα και μου έστειλαν μία κλήση και μου λένε αυτό και αυτό και εγώ λέω: «τι μου λένε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Γιατί εμένα; Τι έκανα; Με κάλεσε ο ανακριτής και τρελάθηκα, λέω για όνομα του Θεού. Πήγα στον ανακριτή και έλεγα δεν ξέρω. Να με βάλουν εμένα να πάω ανακριτή;Έχω πέσει από τα σύννεφα και προσπαθούμε να αποδείξουμε αν είμαι ελέφαντας; Ανακάτεψαν κόσμο, ο οποίος ήταν τίποτα, άσχετοι ήμασταν», συμπλήρωσε. 

Πετράλωνα: Τι δηλώνει ο πατέρας

Ο πατέρας που καταγγέλλεται αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως η σχέση του με τα παιδιά ήταν «τέλεια». «Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Το διάστημα που ήμουν παντρεμένος οι σχέσεις με τη σύζυγό μου ήταν αρκετά καλές. Η σχέση μου με τα παιδιά μου ήταν τέλεια. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δούλευα πολλές ώρες και δεν μπορούσα να τα χαρώ. Οταν έφυγα από το σπίτι, πήγαινα κάθε Κυριακή τα παιδιά στην ταβέρνα. Τα εισοδήματά μου είναι αρκετά ικανοποιητικά, έδινα χρήματα στη σύζυγό μου» είπε. «Για όλα όσα με κατηγορούν τα παιδιά, ευθύνεται ο συγγραφέας. Δεν κυκλοφορούσα ποτέ γυμνός στο σπίτι. Οταν πήγα στο σπίτι του συγγραφέα, δεν κατέβηκε κάτω και μου είπε "ό,τι θέλετε με τον δικηγόρο μου". Πιστεύω ότι το διάστημα που έφυγα από το σπίτι, ο συγγραφέας βρήκε το περιθώριο να εισχωρήσει στην οικογένεια για να καλύψει το κενό. Το σπρέι ξυλοκαΐνης το χρησιμοποιούσα για τα δόντια μου. Μεγάλωσα σ' ένα φτωχό περιβάλλον με αρχές όμως από την οικογένειά μου και όλα αυτά μου είναι άγνωστα», ανέφερε.